Nye investor-spekulasjoner

Amerikaneren George Gillett Jnr blir nå satt i forbindelse med Liverpool. Menegazzo ber Riise om unnskyldning. Liverpool med klage på dommer Halsey.

The Daily Telegraph skriver i dag at George Gillett Jnr er en av investorene som er ute etter å kjøpe seg inn i Liverpool FC. Den engelske avisen hevder at Gillett Jnr og Dubai Holdings nå seiler opp som de to grupperingene som blir vurdert som mest seriøse av Liverpool-styret.

Amerikanske Gillett eier fra før ishockeylaget Montreal Canadiens som spiller i NHL, og han har også tidligere vært eier av det berømte basketball-laget Harlem Globetrotters. The Daily Telegraph mener å vite at Gillett kun er interessert i å kjøpe hele klubben, og ikke bare deler av den.

Avisen hevder at ankepunktet til både Gillett og Dubai Holdings, skal være prisen som antas å ligge rundt £210M.

Menegazzo ber om unnskyldning
Bordeaux-spilleren Fernando Menegazzo innrømmer nå at han gjorde noe veldig dumt da han skallet til John Arne Riise, og sier nå unnskyld til sunnmøringen.

- Det er veldig vanskelig å forklare hvorfor jeg gjorde det jeg gjorde. Det var mye som skjedde like før den situasjonen, og alle kunne se at vi skulle hatt frispark for Momo Sissokos takling mot Pierre Ducasse. Jeg sendte ballen ut av spill så Ducasse kunne få behandling, men Liverpool kastet ikke ballen tilbake. Det var usportslig. Det forklarer imidlertid ikke hva jeg gjorde etterpå. Jeg er veldig skuffet over hva jeg gjorde. I et par sekunder svartnet det for meg. Jeg vet jeg har vært en byrde for laget mitt, og har begått en stor feil. Jeg må lære av det for fremtiden.

Irettesettelse for Halsey
Premier League-dommer Mark Halsey har fått en kraftig irettesettelse etter at en klage fra Liverpool på dommeren ble tatt til følge. Liverpool protesterte på Halseys nære bånd til Bolton Wanderers. Halsey, som bor i Bolton, har fått beskjed om å slutte og skrive artikler for Boltons kampprogram etter at ledelsen på Anfield ble kraftig forarget over hans kommentarer der han åpenlyst ga sin støtte til Bolton i kampen mot Liverpool i forrige måned.

Halsey har ikke fått dømme en eneste Premier League-kamp de tre siste ukene, og kommende lørdag er han satt opp til å dømme kampen mellom Boston United og Notts County i League Two.

Liverpool leverte en formell klage på Halsey etter følgende utsagn i kampprogrammet til lagets kamp på Reebok Stadium: ”La oss håpe at gutta kan gjøre en god kamp og vinne for Big Sam og Little Sam”.

Bolton nekter å kommentere det som har skjedd, men Halseys spalte var utelatt fra kampprogrammet mot Manchester United lørdag. En talsmann for Premier League bekrefter at Halsey har blitt bedt om å komme med en redegjørelse etter at de mottok klagen fra Liverpool.

- Det Mark skrev i forkant av Liverpool-kampen var ikke akseptabelt. Han har blitt rådet til å slutte og skrive i Boltons kampprogram, sier talsmannen.

Halsey selv ønsker ikke å kommentere saken.