Nye samtaler om Cissé

Presidenten i Marseille har reist til Liverpool for å forhandle om en avtale for Djibril Cissé. Robbie Fowler mener England skal bygge laget rundt Steven Gerrard.

Marseille håper på låneavtale
Pape Diouf har ifølge Liverpool Echo reist til Merseyside i dag for å begynne forhandlinger om en låneavtale for Djibril Cissé.  Presidenten til Marseille har tidligere vært på Anfield for å diskutere en permanent overgang, men dette måtte legges på is etter benbruddet til angriperen.

- En spiller som Djibril Cissé er fortsatt interessant for oss, bekrefter Diouf.  – Derfor reiser jeg til Liverpool for å møte spilleren og hans ledere.

- Djibril er optimistisk, han har troen på at dette går bra og at han er tilbake i spill i oktober.  Vi har fortsatt et mål om å gjøre en avtale med ham.


Fowler ønsker Bellamy velkommen
I sin VM-spalte i Liverpool Echo gir Robbie Fowler lyd for at Sven-Göran Eriksson må legge opp Englands spill etter Steven Gerrard, ikke minst etter skaden for Michael Owen.  Landslagsjefens gambling med å ta med få angripere, i tillegg til en Wayne Rooney på vei tilbake fra skade, synes nå å slå tilbake og flere og flere mener at Svennis må sørge for at både Steven Gerrard og Frank Lampard får offensive roller foran et midtbaneanker.

- Mye har blitt skrevet om comebacket til Wayne Rooney fra skade og hvilken påvirkning han hadde på laget, men kampene mot Trinidad & Tobago og Sverige har vist at Steven, med sin bedre fysiske form, vil bli Englands talsmann i turneringen.

- Det er ikke for å bagatellisere rollen til Wayne, jeg har tidligere sagt at jeg virkelig har sett frem til å se ham spille i VM, men du kunne se mot Sverige at han fortsatt mangler noe på kampformen.  Steve på sin side virker frisk og på toppen av sin karriere.

- Skaden til Michael Owen kan gjøre at Sven-Göran Eriksson legger om spillet, og skulle han spille med fem på midtbanen må Stevie få den rollen som Rafael Benitez har gitt ham i Liverpool.

- Owen Hargreaves har sine kritikere, men han liker å gjøre grovarbeidet på midtbanen og han imponerte meg mot Sverige.  Et midtbaneanker bak Stevie og Frank Lampard vil gi England muligheter offensivt som de ikke har hatt tidligere.  De trenger å finne noe ekstra før det er for sent, og det passer å starte med det mot Equador på søndag.

- Det er et par uker til de spillerne som ikke er med i VM skal starte treningen foran neste sesong, og personlig kan jeg ikke vente med å begynne på Melwood igjen.  Etter alt å dømme vil Craig Bellamy være med oss, noe som er utmerkede nyheter.  Han er en glimrende spiller som vil gi oss en ekstra dimensjon.  Han er kjapp, et mareritt å markere for forsvarere, gir aldri opp og vet hvor målet står.