O'Donnell i Crewe ut sesongen

Danny O'Donnell blir værende på Gresty Road resten av sesongen, og får gode skussmål av Crewe-manager Dario Gradi.

Crewe Alexandra bekrefter på sitt offisielle nettsted at de har kommet til enighet med Liverpool om å forlenge låneavtalen for Daniel O’Donnell til å gjelde ut sesongen.

Den 20-årige forsvarsspilleren ble utlånt til League One-klubben allerede 8.august, og ble da kun regnet som reserve for Julien Baudet og Neil Cox. Men skader på disse to har ført til at O’Donnell har spilt flere kamper enn forventet. Midtstopperen nettet også sitt første mål på seniornivå i 4-3-seieren mot Gillingham i oktober. Hans stadig bedre spill har imponert Crewe-manager Dario Gradi.
- Vi er glad for å ha Danny her fram til sesongslutt. Det ble vi enig om da Liverpool tillot ham å spille i FA-cupen mot Bradford.

- Vi er glad for at han blir her og gjort tilgjengelig for oss. Så får vi se hvor vi står mot slutten av sesongen.

- Han er virkelig en herlig gutt å jobbe med. Han er ivrig etter å lære, og er entusiastisk med arbeidet her og hva vi forsøker å få ham til å gjøre. Han har gjort noen feil, men han er fremdeles ung. Det er derfor han er er. Vi forventet det.

- Danny ønsker å forbedre seg. Han er alltid beredt til å sette seg ned og gå gjennom video fra kampene sammen med treneren.

- Han er en brukbar spiller. Han er stor, han kan heade, er modig og er god med ballen. Han er ikke treg heller, og han besitter alle kvalitetene.