Offisielt: Welsh ut og Anderson inn

Med transfervinduet åpnet er byttehandelen med John Welsh til Hull og Paul Anderson motsatt vei blitt bekreftet. Rafa klar foran møtet med Bolton i dag.

Papirer underskrevet
Det har vært klart lenge, men siden transfervinduet nå er åpnet kunne de riktige papirer bli underskrevet i forhold til byttehandelen mellom John Welsh og Paul Anderson.  Låneperioden til Welsh hos klubben i The Championship blir dermed til en permanent avtale, mens Anderson har spilt for Liverpools reservelag uten å ha noen bindende kontrakt.

I utgangspunktet er dette en bytteavtale, men i salget av Anderson har Hull sikret seg ytterligere beløp ved antall kamper for førstelaget og eventuelt videresalg.  Etter det vi forstår har tenåringen skrevet under en 2-årig avtale.

John Welsh startet 3 førstelagskamper for Liverpool, og var innbytter ved 7 anledninger.  Etter å ha blitt betegnet som trolig klubbens største talent i sin årsklasse da han var 16-17 år synes utviklingen å ha stoppet noe opp for spilleren som har en rekke landskamper for England opp til U21 nivå.


Benitez advarer mot dødballer
Rafael Benitez opplevde sitt første tap i Premier League ta Liverpool tapte 0-1 på Reebok tidlig i sesongen 2004/05.  Manageren sier imidlertid at man nå er bedre forberedt til å takle Bolton.

- Vi har forskjellige spillere og flere muligheter nå.  I fjor kunne vi ikke stoppe dem på midtbanen eller i angrep.

- Vi vet hvordan Bolton spiller og er klar over at de er virkelig gode på dødballer, men vi vil ikke forberede oss spesielt på det.  Vi vil behandle dem som hvilket som helst annet lag og jeg har stor tro på at vi ikke vil gjøre de samme feilene som sist.