Også Paletta skadet

Gabriel Paletta ute med kneskade. Harry Kewell kanskje tilbake på førstelaget om to måneder. Christodoulopoulos mot overgang? Landslagsuttak.

Liverpool offentliggjorde tidligere i dag troppen til returkampen mot Maccabi Haifa i Champions League-kvalifiseringen. Noe av det første man la merke til var at Rafael Benítez kun hadde tatt med to midtstoppere blant de 18 spillerne. Jamie Carragher er ute med ankelskade. Nå melder engelsk presse at også Gabriel Paletta er skadet. Argentineren skal ha problemer med et kne. Opplysningene sier ingenting om omfanget av skaden. Heller ikke urutinerte Jack Hobbs er i troppen. Han er nemlig ikke blant de 25 påmeldte til 3.kvalifiseringsrunde, og siden den tidligere Lincoln-spilleren ikke har vært i klubben i to år eller mer, kan han heller ikke registreres på ungdomslista.

Frustrert Kewell tar tiden til hjelp
Harry Kewell er annen skadet spiller. Australieren har vært ute siden 1/8-finalen i VM grunnet en bakterieinfeksjon i leddene i venstre fot. Da 27-åringen kom tilbake til Merseyside, ble han nødt til å operere. Han har akkurat fullført en seks ukers kur på antibiotika. Kewell ønsker ikke å skynde seg tilbake og dermed risikere tilbakeslag. Kantspilleren kan være tilbake på førstelaget om to måneder.
- Da jeg kom til Liverpool i juli 2003 var jeg klubbens toppscorer i begynnelsen av november med ni scoringer. Siden den gang har jeg ikke vært helt frisk, og min form har lidd av det.

- Jeg vet hva jeg kan gjøre. Så lenge jeg er helt frisk vil formen min ta vare på seg selv.

- Ingen har sett det beste av Kewell ennå.

- Det er så frustrerende å ikke kunne være med resten av Liverpool-troppen og få en skikkelig pre-season, men det er ikke mye jeg kan gjøre med det.

- Jeg vet ikke hvor lenge det vil ta, men jeg skal ikke ta noen snarveier denne gang.

- Lege Mark Waller og Liverpools medisinske stab har vært briljante med meg siden VM og bestemte på å få meg helt frisk, uansett hvor lang tid det skal ta.

Christodoulopoulos nærmer seg overgang?
Rapporter fra Hellas tyder på at Liverpool snart kan fullføre kjøpet av Lazaros Christodoulopoulos fra PAOK Saloniki. Spilleren har en utkjøpsklausul i kontrakten på £130000, men grunnet kontraktsproblemer har handelen blitt utsatt. De røde skal nå ha tilbudt grekerne beløpet i utkjøpsklausulen pluss enda mer basert på antall førstelagskamper og 20 prosent av overgangssummen ved videresalg.

Trio uttatt
Steve Finnan er i Irlands tropp til EM-kvalifiseringskampen mot Tyskland 2.september. Daniel Agger er blant de utvalgte til Danmarks privatlandskamp mot Portugal 1.september og EM-kvalifiseringen borte mot Island 6.september. Nyervervelsen Dirk Kuyt står på lista til Nederlands landslagssjef Marco van Basten over uttatte spillere til møtene med Luxembourg og Hviterussland. Også her handler det om kvalifisering til Euro 2008.