Onsdagskamp mot Reading

Onsdagskamp mot Reading i ligacupen. Crouch håper på fornyet tillit mot Bolton. Keegan og Cormack i tandem igjen.

Liverpool FC bekrefter i dag at hjemmekampen i 3.runde av Carling Cup, mot Reading, vil spilles på Anfield onsdag 25.oktober kl. 21.00.

Crouch håper på ”gjenvalg”
Peter Crouch føler han beviste at han fortjener en plass i Liverpools startoppstilling med sine to vakre scoringer mot Galatasaray, og nå håper han at Rafael Benitez igjen finner en plass i startoppstillingen til han mot Bolton på lørdag. Spissen sier imidlertid til Liverpool Echo at han slett ikke føler seg sikker på at det vil skje.

Etter å ha slitt benken i fire kamper, var det en Crouch full av energi og iver Anfield-publikumet fikk oppleve i går kveld. Nå står den lange spissen bokført med 10 mål på 11 kamper for klubb- og landslag denne sesongen. Crouchy innrømmer nå at det var hardt å svelge at han ble benket etter Goodison-derbyet.

- Jeg var ute etter å bevise at jeg duger etter å ha slitt reservebenken de siste kampene. Det har vært frustrerende. Jeg ønsker å spille på laget, så når jeg fikk sjansen igjen tok jeg den med begge hender, sier Crouch til Echo.

- Forhåpentligvis gjorde jeg nok mot Galatasaray. Det har vært en vanskelig periode for meg, ettersom jeg har følt at jeg har spilt bra og ikke fortjente å bli benket. Men manageren liker å forandre på laget, og har sagt at jeg vil få spille i plenty med kamper. Han beviste vel det ved å la meg starte i går kveld, legger spissen til.

- Det er imidlertid vanskelig å akseptere at du må sitte på benken. Spesielt når du ikke er vant til det fra før. Men vi har en topp manager som oppnår resultater med sin måte å gjøre det på, så jeg skal ikke klage.

- Denne sesongen blir kanskje en enda større utfordring for meg, og det vil holde meg på tå hev. Når du ikke har deltatt i en kamp, er du opplagt og klar for den neste. Systemet fungerer, så man kan egentlig ikke være kritisk.

Om det fantastiske saksesparket som ga 3-0 i går har målscoreren selv følgende å si:

 - Jeg har prøvd på slike ting på trening, men vanligvis går ballen over tverrliggeren. Enhver scoring foran The Kop er spesiell, men dette var likevel noe utenom det vanlige. Jeg mener det var den beste scoringen i min karriere, og definitivt den beste jeg har gjort for Liverpool. Og det var ekstra morsomt at det skulle vise seg å bli vinnermålet i en Champions League-kamp.

- Jeg er slett ikke sikker på at jeg vil spille mot Bolton på lørdag. Forhåpentligvis har jeg gjort nok til å fortjene en plass i startoppstillingen, men vi har mange gode spillere i klubben. Vi får aldri vite hvem som skal spille før laget blir lest opp en time før kampstart, så du må bare være klar og fokusert som om du skal spille uansett. Selv etter å ha startet på benken i fire kamper på rad, må du forberede deg som om du skal starte neste kamp.

Crouch tilbakeviser ellers at suksessen med det engelske landslaget har gått han til hodet, og at det er årsaken til at han har blitt benket den siste tiden.

- Manageren kjenner meg, og jeg blir ikke revet med om jeg gjør det bra. Jeg har beina godt plantet på jorda, og det har jeg bevist gjennom hele min karriere.

Keegan og Cormack blir partnere
De var i sin tid romkompiser i Liverpool, og nå blir Kevin Keegan og Peter Cormack partnere igjen. Keegan har nemlig invitert sin gamle lagkamerat fra Liverpool-årene til å være med å drive et fotballprosjekt som ”The Mighty Mouse” er i ferd med å starte i Skottland. Prosjektet som er kalt ”Soccer Circus” har som mål å forbedre fotballferdighetene til fotballspillere i alle aldre ved hjelp av moderne interaktive treningsmetoder. Prosjektet, som kombinerer datateknologi med fotballferdigheter, blir lansert i Glasgow i morgen.