Østerrike 3 - Liverpool 3

Craig Lindfield og Paul Anderson scoret målene da England U19 to ganger måtte hente inn Østerrike.

England U19 spiller for tiden i en turnering i Østerrike, og trener Brian Eastick velger å benytte hele sin tropp.  I kveld så var Craig Lindfield og Paul Anderson med fra start, mens Adam Hammill startet på benken.

Vertene fikk to billige mål tidlig i kampen, før Lindfield(bildet) nettet etter 25 og 38 minutter.  Det første en glimrende avslutning, det andre da han headet inn en perfekt cross.

Craig Lindfield ble byttet ut i pausen, mens Adam Hammill kom inn etter 63 minutter.  Da stod det 3-2 etter nok en billig scoring for hjemmelaget like før halvtid.  Paul Anderson spilte hele kampen, og det var han som ble kreditert målet som fastsatte sluttresultatet til 3-3 etter 68 minutter, selv om det muligens var et forsvarsbein som fikk den siste touchen.