Owens mener dommeren ødela

Trener John Owens mener at det røde kortet Dave Roberts pådro seg i helgens U18-kamp var feilaktig idømt. Nelson-ryktene øker i styrke.

Det røde kortet til målvakt Dave Roberts var det store samtaleemnet etter at Liverpool U18 spilte uavgjort 1-1 borte mot West Bromwich i helgen. Liverpool tok ledelsen etter at et skudd fra Ray Putterill gikk via lagkamerat Lee Woodward og i mål etter 65 minutter. WBA utlignet fra ellevemetersmerket fem minutter før slutt, etter at Roberts ble utvist i foranledningen til straffesparket. Nevnte Putterill måtte steppe inn som målvakt, ettersom de røde ikke hadde noen keeper på innbytterbenken.

- Vi kontrollerte store deler av kampen, og skapte en rekke sjanser. Selv om WBA hadde hjemmebanefordel var det kun på kontringer de skapte problemer for oss. Blant annet hadde de et par tverrliggerskudd, forteller lagets trener John Owens til Liverpool Daily Post.

- Så snart vi fikk målet vårt, følte vi oss ganske trygge på at vi ville vinne. En dårlig dommeravgjørelse kostet oss seieren. Normalt sett er ikke uavgjort på bortebane noe dårlig resultat, men dette var et av de mest skuffende resultatene vi har hatt i år, fordi vi var så overlegne.

- Det har vært problemet vårt i hele høst at vi ikke har vært i stand til å score på sjansene våre og avgjøre kamper til vår fordel. Dette var helt klart to poeng tapt. Jeg ville faktisk ikke ha vært helt fornøyd om vi hadde vunnet 1-0 heller.

- Alle spillerne har fortsatt mye å jobbe med. Manglende modenhet er et nøkkelord. Spillerne tar til tider fortsatt feil valg utpå der, avslutter Owens.

Lørdag venter en ny bortekamp for Liverpool U18. Da i Blackburn. Avspark er klokken 11.00 lokal tid. Trener Owens står fritt til å benytte keeper Roberts også i denne kampen. Målvakten har blitt ilagt en kamps suspensjon, men suspensjonen trer ikke i kraft før 25.november, og Roberts må følgelig stå over Liverpool U18 sin hjemmekamp mot Stoke 2.desember.

Liverpools lag mot WBA: Roberts; Behan, Gaughan, Spearing, Burns; Putterill, Barnett, Ryan (Pringle 45), Wignall; Woodward (Parsonage 70), Scott. Ubrukte reserver: Awang, Collins.

Nelson-ryktene vokser i styrke
Vi nevnte i går at tabloidpressen satte Benficas høyreback Nelson i forbindelse med Liverpool. Nå bekrefter Nelsons agent at to klubber har kommet med henvendelser angående hans klient. Den ene klubben skal være engelsk, og den andre spansk.

Høyrebacken er landslagsaktuell med Portugal, og har imponert stort denne sesongen. Ifølge skysports.com skal Benfica forlange hele 25 millioner euro (£17M) for spilleren som er kontraktfestet til klubben frem til 2010. Skysports.com hevder også å vite at Liverpool er den engelske klubben som har forhørt seg om Nelson.

- To klubber er interessert, men det hele avhenger av Benfica. Klubbene har bestemt seg for å følge utviklingen til Nelson, for deretter å diskutere en overgang ved sesongslutt, siteres spillerens agent, Ulisses Santos.