Owens skryter av sine gutter

Liverpool U18 vant i helgen sin andre kamp for sesongen, og er nå ubeseiret på de tre siste. Det er trener John Owens godt fornøyd med. PSV uten Kluivert og Vayrynen.

Liverpool U18 tok sin andre seier for sesongen på lørdag, etter at en scoring av Ray Putterill i andre omgang var nok til å senke godt plasserte Blackburn Rovers. John Owens elever kunne gjerne ha vunnet med større sifre i hva som på forhånd ble regnet for en vanskelig bortekamp.

- Det var en virkelig god forestilling, og jeg er meget godt fornøyd med hva guttene presterte, sier trener Owens til liverpoolfc.tv.

- Blackburn stilte med et fysisk sterkt mannskap, som kjempet godt og spilte en del god fotball. Michael Collins hadde en heading i tverrliggeren for oss, og Ryan Wignall var også nær ved å score før Ray gjorde et flott mål, forteller han.

- Vi kunne ha vunnet en større seier, da også Ben Parsonage hadde en kjempesjanse til å gjøre 2-0 på tampen av kampen, da han var alene med keeper. Men det viktigste var at vi tok alle tre poengene, noe vi også fortjente, konkluderer treneren.

Liverpools lag mot Blackburn: David Roberts, Stephen Behan, Michael Burns, Jay Spearing, Laurence Gaughan, Charlie Barnett, Paul Barratt, Jimmy Ryan, Ray Putterill, Michael Collins (Ben Parsonage 80), Ryan Wignall. Ubrukte reserver: John Routledge, Danny MacDonald (keeper), Mattone Awang.

Kluivert står over mot Liverpool
PSV Eindhoven-spissen Patrick Kluivert står over onsdagens Champions League-kamp mot Liverpool. 30-åringen med en fortid i Barcelona og Newcastle sliter med en kneskade, og PSV tar trolig ingen sjanser med spilleren nå som klubben allerede er sikret avansement til neste runde.

PSV må trolig også greie seg uten sin finske midtbanespiller Mika Vayrynen, som pådro seg en hamstring-skade under spill for Finland i forrige uke.