Owens skuffet over resultatet

Trener John Owens var fornøyd med spillet, men skuffet over resultatet, da Liverpool U18 tapte mot Crewe. Gary Neville har fått Manchester-politiet på nakken.

Liverpool U18 sin ubeseirede kamprekke ble stoppet av Crewe i helgen. Etter fem seire på rad tapte juniorene 2-1 på bortebane, trass i at de dominerte kampen. John Owens sine utvalgte skapte noen gode sjanser, men klarte, i likhet med seniorene, ikke å finne nettmaskene. Dermed måtte man registrere et ufortjent nederlag.

Trener Owens hadde gjort store forandringer på mannskapet i forhold til det laget som slo Ipswich i juniorcupen på torsdag. Hele ni mann var byttet ut i forhold til startoppstillingen i cupkampen.

- Vi lå under 2-0 etter en halvtime, men hadde vært det beste laget. Jeg følte at vi fortsatt hadde muligheter til å vinne kampen i pausen. Charlie Barnett gjorde mål på et frispark, og vi var tilbake i kampen. Vi hadde flere cornere, frispark og sjanser, men klarte ikke å score flere mål, forteller treneren.

- Selv om jeg er skuffet over resultatet, var jeg svært godt fornøyd med spillet. Francis Smith og Charlie Barnett spilte bra sammen sentralt på midtbanen, og utfylte hverandre glimrende. Michael Nardiello på topp spilte sin beste kamp for oss så langt, og Stephen Darby var igjen utmerket på venstrebacken.

Liverpools lag: David Roberts, Jordan Holmes, Stephen Darby, Robbie Threlfall, Calum Woods, Francis Smith, Craig Lindfield (Jon Pringle 60), Charlie Barnett, Michael Nardiello, Conal Platt (Ryan Wignall 60), Michael Burns (Paul Barratt 75). Ubrukte reserver: Paul Lancaster (GK), Jimmy Ryan.

Manchester-politiet opprørt over Nevilles oppførsel
Politiet i Manchester har i dag skrevet til det engelske fotballforbundet og Manchester United for å klage på Gary Nevilles provokasjoner av Liverpool-supporterne etter kampslutt på Old Trafford.

United-kapteinen løp som kjent over hele banen for å provosere bortefansen etter kampslutt, og dette har ikke falt i god jord hos Greater Manchester Police.

- Overkonstabel Andy Holt har skrevet et brev der han uttrykker sin bekymring, men det vil ikke bli satt i gang noen politi-etterforskning av Gary Nevilles oppførsel på dette stadium, uttaler en talsmann for Manchester-politiet til BBC.

Høyrebacken løp bort til Liverpool-fansen, gjorde obskøne gester og ropte ukvemsord til de tilreisende, før han avsluttet med å kysse klubbemblemet på drakten sin. FA kan nå komme til å straffe den 30 år gamle høyrebacken etter at de har mottatt brevet fra det lokale politiet som hadde ansvaret for sikkerheten på stadion.