Paletta nærmest klar

Nettstedet til Sky Sports hevder at den argentinske forsvareren Gabriel Paletta nærmest er klar for Liverpool. Klubbene skal ha blitt enige om en overgangssum på £2M.

Sky Sports sitt nettsted melder at Liverpool ser ut til å ha vunnet kampen om den ettertraktede argentineren Gabriel Paletta. Flere argentinske klubber, med River Plate i spissen, skal ha vist interesse for Banfield-forsvareren.

Trass i hard konkurranse meldes det imidlertid nå fra Argentina om at Liverpool har blitt enige med Banfield om en overgangssum på 3 millioner euro, noe som skulle tilsvare £2M. Sky Sports antar at Paletta vil slutte seg til Rafael Benitez sitt mannskap i juni, etter at spanjolen skal ha blitt enig med argentinerne om at midtstopperen spiller ut sesongen i hjemladet.

Sky Sports hevder at Paletta skal gjennomgå en medisinsk test på Anfield neste lørdag, men spilleren selv skal ha nektet for at overgangsavtalen allerede er signert og i orden.

- Jeg ønsker å vente til jeg kommer til England og ser hvordan ting går der. Faktum er at vi ikke har blitt enige om min personlige kontrakt ennå, siteres Paletta.

- Det eneste jeg vet er at Liverpool har latt meg få spille for Banfield ut inneværende sesong, legger han til.