Paletta og Aurelio debuterer mot Wrexham

Liverpool Echo bekrefter at både Gabriel Paletta og Fabio Aurelio vil få spilletid mot Wrexham på lørdag. Mike Marsh blir trener i Southport.

Gabriel Paletta ser frem til debuten i rødt, og beskriver i dag overgangen til Anfield som en stor utfordring for seg selv.

- Jeg har tatt en stor avgjørelse, ved å flytte så langt hjemmefra i så ung alder. Men dette var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, fordi Liverpool er en så stor klubb, men en stor manager, uttaler 20-åringen til Echo i dag.

- Jeg er spent på hva fremtiden vil bringe her i Liverpool. Jeg har fulgt engelsk fotball på TV hjemme i Argentina, og jeg vet at dette er en stor mulighet for meg. Jeg vet alt om klubbens historie, men nå er det klubbens fremtid som er viktig, og jeg er glad jeg skal være en del av den.

- Jeg ser på meg selv som en spiller for fremtiden, da jeg fortsatt har mye å lære. Men jeg ønsker også å kjempe om en plass på førstelaget så fort som mulig, og jeg ønsker å vise fansen hva jeg kan utrette.

Marsh blir trener i Southport
Liverpool Echo melder at tidligere Liverpool-spiller Mike Marsh har fått jobb i trenerteamet til Southport. Marsh spilte for øvrig 46 kamper for Haig Avenue-klubben i 2000/01-sesongen, under tidligere klubbkamerat i Liverpool, Mark Wrights ledelse. Marsh har ellers manager-erfaring fra Burscough i amatørligaen.

37-åringen  er norgesaktuell i forbindelse med kampene Liverpool Legends skal spille i Ålesund og Florø i morgen og lørdag. Primus motor Tage Herstad opplyser at han ikke har mottatt noe forfall fra Marsh som en følge av utnevnelsen som Southport-trener.