Paletta på is

Samtaler om Gabriel Palletta har nådd et dødpunkt. Robbie Fowler fornøyd med sin første start, men ønsker snarlig mål.

Utsatte forhandlinger
Det var antydet at Liverpool i praksis kunne sikre seg overgangen til argentinske Gabriel Palletta i løpet av helgen.  Presidenten til hans klubb Banfield, Carlos Portell, kunne imidlertid fortelle at alt nå er lagt på is inntil sommeren.

- Gabriel ønsket å spille i Clausura Championship med oss.  Samtalene vil trolig bli sluttført, men vi må vente til sesongen er over.

Paletta fyller 20 år denne uka, og midtstopperen har scoret fem mål på 33 kamper for Banfield.


Robbie med tro på scoring
Robbie Fowler gjorde en bra figur da han startet sin første kamp for Liverpool mot Wigan.  Den tidligere toppscoreren sa seg da også tilfreds med tingenes tilstand, men håper at det første målet snart kommer.

- Det er lenge siden jeg har spilt en kamp fra start, men jeg følte meg ikke så verst, sa 30-åringen etterpå.    – Selv om jeg ble sliten var jeg fornøyd med hva jeg presterte.

- Jeg har gjort min del av trening.  Det er trolig ikke mer enn de andre når det er snakk om tid, men jeg har lagt inn ekstra med kvalitetstrening.  Jeg har følt meg skarp, selv om det var naturlig at jeg skulle bli sliten etter praktisk talt ikke spilt siden mai.  Det var bare godt å være tilbake, selv om jeg er desperat etter å få den første scoringen, noe jeg har tro på at jeg kan greie.

- Hvis ikke jeg scorer, men laget vinner, er jeg fornøyd med det, men som angriper ønsker du alltid å score mål.  Det viktige var å vinne å holde buret rent, siden vi har hatt noen dårlige resultater i det siste.