PAOK avslo bud på Lazaros

PAOK Saloniki bekrefter at de avslo et sent bud for Lazaros Christodoulopolos. Hughes glad for å beholde Neill.

Ifølge skysports.com har Lazaros Christodoulopoulos vært på prøvespill i Liverpool, og Rafa Benítez har vært såpass imponert at han ønsket å kjøpe grekeren.

Klubbene har imidlertid stått langt fra hverandre i verdsettelsen av spilleren. PAOK ønsket €1 million (£700000). Liverpool ønsket ikke å betale så mye direkte, men PAOK skal ha avslått Anfield-klubbens siste bud på overgangsvinduets siste dag.

- PAOK har opplyst at de har avslått et nytt og siste bud fra Liverpool for Lazaros Christodoulopoulos, står det i en pressemelding på den greske klubbens offisielle nettsted.

- De står fast på samme beløp siden 23.august, det vil si €1 million. Liverpools siste tilbud, som kom i går (31.august, red.anm.), var på €300000 pluss €100000 for hver tiende kamp han ville ha spilt for Liverpool.

Ifølge rapporter nekter Christodoulopoulos å returnere til PAOK. Den greske U21-landslagsspissen ønsker å anke til UEFA hvor han krever å bli frigitt fra kontrakten med PAOK, slik at han kan gå gratis til Liverpool.

Christodoulopoulos skal visstnok ha en utkjøpsklausul i kontrakten på €200000.


Hughes glad for å beholde Neill
Rafael Benítez forsøkte å sikre seg Blackburns høyreback Lucas Neill like før overgangsvinduet stengte, men Blackburn forlangte langt mer for spilleren enn det de røde var villig til å betale. Benítez ønsket heller ikke å la Stephen Warnock inngå som en del av en byttehandel. Blackburn-manager Mark Hughes er imidlertid glad for å beholde Neill som kun har ett år igjen av kontrakten.
- I går (31.august, red.anm.) var mye konsentrert om å motstå forhandlingsutspill fra Liverpool, forteller Hughes til Blackburns nettsted, www.rovers.co.uk.

- Til slutt tror jeg vi viste overfor Lucas at vi muligens var mer knyttet til ham enn det Liverpool var forberedt på å gi, og jeg tror han forstod det til slutt.

Hughes håper nå at Blacburn og Neill kan komme til enighet om en kontraktsforlengelse.
- Han er hos oss, og vi har fortsatt forhåpninger om at han vil signere en ny kontrakt, men jeg tror vi nå kan konsentrere oss om å spille fotball og legge denne hendelsen bak oss.