Parry gleder seg til å se Kuyt i aksjon

Rick Parry fryder seg over klubbens siste spillerkjøp, og gleder seg til å se Dirk Kuyt i helrødt. Han hyller også The Kop, som er 100 år. Anelka ble Boltons dyreste spillerkjøp.

Rick Parry sier i sin faste spalte i LFC Magazine at han ser frem til å se Dirk Kuyt i aksjon i den røde trøya – kanskje allerede i morgen mot West Ham.

- Vi fulgte Dirk i ett år før vi kjøpte han, så dette er absolutt ikke noe panikkjøp. Rafael Benitez har beundret denne spilleren lenge, og jeg tror det er større sjanse for at slike kjøp blir en suksess enn de overgangene som skjer nærmest på impuls, uttaler Parry.

- Kuyt har vist at han scorer mål både for landslaget og klubblaget. Vi krysser fingrene for at han vil gjøre det samme her også. Han bringer noe nytt til angrepet vårt, og nå har vi mange ulike muligheter på topp, med spillere som besitter ulike styrker og kvaliteter. Jeg tror også at han vil dra nytte av innleggene til våre to hurtige og dyktige vinger. Jeg tror Kuyt vil bli populær blant våre supportere. Han er en trivelig kar med flotte holdninger.

- Det viktigste med dette kjøpet er at dette var en spiller som virkelig ønsket å spille for denne klubben. Vi ser først og fremst etter folk som virkelig ønsker å komme til oss. Slike har vi sikret oss flere av i sommer, sier Parry, og har da Liverpool-supporterne Bellamy og Pennant i tankene.

- I sommer har vi faktisk klart å styrke alle de posisjonene vi ønsket å styrke i stallen, og det er ganske unikt. Spillergruppen ser nå ekstremt sterk ut, legger han til.

Feirer The Kop
Parry ser også frem mot at man skal feire at The Kop er 100 år i morgen.

- Vi kommer til å hylle The Kop i morgen. Dette er en hyllest til alle Liverpool-supportere, som virkelig har bidratt til klubbens suksess opp gjennom årene.

Anelka til Bolton
Bolton har fullført overgangen til den tidligere Liverpool-spissen Nicolas Anelka fra tyrkiske Fenerbache. Han vil i følge rapportene koste Reebok-klubben hele £8M, og dette blir således klubbens dyreste spillerkjøp noensinne. 27-åringen har også spilt for Arsenal og Manchester City i Premier League. Franskmannen har nå signert en fireårskontrakt med Bolton.