Parry glemmer ikke billettskandalen

Rick Parry klarer ikke å glemme at Millennium Stadium snøt over 1000 Liverpool-supportere for tidenes FA-cupfinale. Han gleder seg dog over en perfekt sesongavslutning.

Rick Parry skriver i sin faste spalte i LFC Magazine at Liverpool-fans har all mulig grunn til å feire etter finaleseieren i FA-cupen. Samtidig er han fortsatt forbitret over billettskandalen, og at Millennium Stadium nektet å utstede duplikater av billettene som ble stjålet i posten.

- Mine tanker går til de over tusen Liverpool-fans som ikke fikk se kampen som en følge av tyveriet. Jeg anser det fortsatt som uakseptabelt av Millennium Stadium å nekte å utstedet duplikater. Dette er en sak vi ikke kan la gå ubemerket hen. Det kunne og burde ha vært løst på en bedre måte, mener Parry.

- Jeg håper de supporterne som skulle ha hatt disse billettene likevel klarte å glede seg over triumfen, legger han til.

Parry mener også at Steven Gerrards fantastiske utligningsmål på overtid i andre omgang fortjener å bli kåret til "Årets mål".

- Ser man det i sammenheng med tidspunktet det kom på, og hvor viktig det var, kan det ikke være tvil. Det var et utrolig skudd. Det var en virkelig stor finale, skriver Parry.

Parry påpeker også at Liverpools 20 mål i årets FA-cup må være bortimot rekord, og skryter av både Liverpools og West Hams supportere i forbindelse med finalen.

- Jeg ser tilbake på sesongen og føler meg oppmuntret over fremgangen i ligaen, og vi fikk en perfekt avslutning med seier i FA-cupen, avslutter Parry.