Parry innrømmer at Morientes aldri slo til

Rick Parry innrømmer at Fernando Morientes aldri svarte til forventningene. Sesongkortholdere kan nå forhåndsbestille cupbilletter. Adidas inntar Anfield.

Rick Parry sier i denne ukes LFC Magazine at Liverpools avgjørelse om å selge Fernando Morientes til Valencia er en erkjennelse av at Nando aldri helt fikk det til å fungere på Anfield.

- Morientes klarte aldri å venne seg helt til engelsk fotball, uten at vi helt vet grunnen til det. Men vi takker han for innsatsen. Han vendte aldri ryggen til en utfordring, og jobbet hardt hele tiden, skriver Parry i sin faste spalte i klubbens publikasjon.

- På trening viste Morientes seg som en god proff, og jeg ønsker han lykke til videre i karrieren, legger han til.

Ellers gjør Parry et poeng av at Liverpool ikke mangler cover på topp, men nevner noe påfallende ikke Djibril Cissé i den sammenheng.

- Robbie Fowler gir oss en nye muligheter. Forhåpentligvis får vi tak i en ving i sommer, og karer som Harry Kewell og Luis Garcia kan også benyttes i en posisjon som hengende spiss. Vi har også unge spillere som Le Tallec og Pongolle hos oss ennå.

Parry bekrefter ellers at den nye søknaden om arbeidstillatelse for Mark Gonzalez er sendt.

- Myndighetene pleier å komme med en rask respons på slikt, og jeg antar at vi har fått en avgjørelse i saken før preseason-treningen tar til.

Dyrere billetter
Parry informerer også om at sesongbillettene på Anfield blir 7% dyrere neste sesong.

- Det er viktig å se dette i perspektiv. Manchester United har for eksempel økt sine priser med 12%, trass i at de har en mye større stadion enn oss. Dermed kommer de styrket ut i konkurransen.

- Vi kommer gunstig ut på pris sammenlignet med de fleste i Premier League. Ikke minst når du sammenligner oss med våre store rivaler Chelsea og Arsenal. Vi må gi oss selv en sjanse til å konkurrere på like vilkår, sier Parry når han skal forsvare prisøkningen.

Nytt av sesongen er at alle sesongkortholdere kan krysse av for en bestilling på billetter til alle cupkamper som Liverpool måtte spille på forhånd. Dermed vil de automatisk motta sine billetter til både ligacup-, FA-cup og europacupkamper uten å måtte vente i kø på telefon, internett eller foran luka på billettkontoret.

Dersom en sesongkortholder ikke kan gå på en av de forhåndsbestilte kampene, kan han også avbestille og få refundert pengene for enkeltkamper, men vil da selvsagt tape prioritetsstatus i forhold til fremtidige kamper i turneringen.

- Denne ordningen går hånd i hånd med vårt lojalitetsprogram. Vi har alltid gitt sesongkortholdere førsterett til å kjøpe billetter for de første kampene i en turnering. Men etter som turneringen skrider frem ønsker vi å gi også andre som har vært på mange kamper en fordel, forklarer Parry.

Klart for Adidas
Som vi nevnte i går er man på Anfield nå i gang med å fjerne setene som utgjør Reebok-logoen i Anfield Road End. Parry bekrefter at en tilsvarende Adidas-logo trolig vil komme, men det er ikke bestemt hvor ennå. Men det blir garantert ikke på The Kop.