Parry: - Vi har lært av 2002

Chief Executive sier at Liverpool ikke vil være fornøyd før man begynner å vinne ligamesterskap igjen, og at man vil være bedre på transfermarkedet enn for fire år siden.

Chief Executive berømmer den jobben manager Rafael Benitez har gjort i de snaut to årene som spanjolen har vært på Anfield, men understreker samtidig at fremgangen ikke vil være fullført før man står med et Premier League trofé i hånden.  De røde har nå sin beste ligasesong siden 2002, da man under Gérard Houllier ble nr.2 etter Arsenal, før £20M med transferpenger ble sølt bort på Diouf, Diao og Cheyrou.  Parry er imidlertid sikker på at Rafa ikke vil gjøre de samme feilene.

- Siste gangen vi kvalifiserte oss til Champions League var det rett før vår siste kamp, men vi slet for å holde posisjonen gjennom mesteparten av sesongen, erindrer Rick Parry til Liverpool Echo.  – Det var mer komfortabelt i 2002, men i 2001 måtte vi også vente til den siste kampen.

- Det er klart at det er blitt gjort store fremskritt det siste året, siden vi allerede er klar for kvalifisering.  Enda viktigere er det at vi har kuttet forspranget til Chelsea.  Vi har vært 30 poeng etter de to siste sesongene, og selv om det er tre kamper igjen er det klart at vi vil være mye nærmere nå.  Vi er heller ikke ute av det i kampen om å bli nummer to.

- Vårt spill i ligaen har vist virkelig fremgang.  Vi vil kun være fornøyd når vi begynner å vinne ligatitler, og det er et stykke fram dit, men da vi ansatte Rafa visste vi at det ville ta tid.

- Det kan være at andre fikk panikk i august, men vi hadde det aldri, sier Parry til kritikken om at Liverpool ikke styrket noen av de lagdelene man ønsket forsterkninger til.

- Vi mente hele tiden at vi ville bli bedre i denne sesongen, og nå er målet og ta enda noen skritt.  Rafa lærte mye av sin første sesong i England, og det har gjenspeilet seg i de spillerne han har kjøpt.  Vi har hatt to glimrende perioder i ligaen, og den siste har om mulig vært den mest imponerende.  Vi opplevde en demoraliserende uke da vi tapte borte mot Arsenal og i Champions League mot Benfica, men responsen siden har vært fantastisk.

- Vi har lært mye av hva som skjedde i 2002 og jeg er sikker på at vi igjen vil bli bedre til neste sesong.  Vi har vist at vi er i stand til å ha gode kamprekker i ligaen og vårt defensive spill har vært utmerket.

- Spillere som Momo Sissoko og Pepe Reina har funnet seg til rette umiddelbart, mens det ofte kan ta et år før man venner seg til engelsk fotball.  Vi har også store forhåpninger til Daniel Agger, Gabriel Paletta og Mark Gonzalez.