Pennant i drømmeland

Jermaine Pennant sier at han ennå ikke helt har forstått at han spiller for Liverpool, men at det vil synke inn hvis man vinner ligapremieren. Angripere skadet hos åpningsmotstandere.

God start for Jermaine
Jermaine Pennant har vært blant de beste for Liverpool under pre-season, og den kjappe høyrevingen var også mye involvert i kampene mot Maccabi og Chelsea.  Nå håper han på en startplass når Sheffield United v Liverpool åpner Premier League på lørdag formiddag.

- Vi vet hvilke forventninger det er blant fansen, men det samme gjelder for spillerne.  Vi vet alle sammen hva vi ønsker å oppnå denne sesongen og det er på tide at tittelen kommer tilbake til Anfield.

- Jeg er sikker på at dersom vi greier å opprettholde fokus og at vi slipper mye skader, da vil vi definitivt komme blant de tre fremste og forhåpentligvis kjempe om gullet.

- Vi behøver å få en god start og det betyr seier på lørdag.  Det vil bli tøft siden det er deres første kamp i denne ligaen, men vi vet at dersom vi presterer vil vi få gjort jobben.

- Jeg tror at en seier på lørdag endelig vil gjøre at jeg forstår at jeg spiller for Liverpool.  Hvis jeg er ærlig har det ikke helt sunket inn.  Jeg tar hver dag som det kommer og nyter hvert minutt.

- Det har vært en god start for meg.  Det har vært to store kamper den siste uka og vi har vunnet begge, noe som har vært hyggelig.  Det sier seg selv at det å slå Chelsea rett før sesongen har gitt alle et løft.  Det er ikke tvil om at vi nå er klar for en utfordring.  Manageren har hentet inn de vingene han ønsket og også en ny angriper, slik at jeg tror vi har den dypden i troppen som kan sørge for at vi får en god sesong.


Kabba og Ashton ute
Angriperen til Sheffield United, Steven Kabba, er forventet å miste ligastarten mot Liverpool med en hamstring strekk.  I neste ligakamp mot West Ham, vil de rødes motstander være uten Dean Ashton, siden angriperen brakk ankelen under trening med England den siste uka.