Pennant med tro på fremtiden

- Jeg går til verket med stor selvtillit. Jeg vil vise meg fra min beste siden i denne klubben, fordi jeg vil spille sammen med kvalitetsspillere som vil bidra til at jeg utvikler spillet mitt.

Dette uttalte Jermaine Pennant i går, da han satte navnetrekket sitt på en kontrakt som Guardian hevder er verdt £25 000 i uken.

- Liverpool har gjort det utrolig bra de siste par årene, og denne sommeren har de hentet enda flere spillere som ser ut til å være virkelig gode. Steven Gerrard er en sentral brikke på laget, og han har kvalitetsspillere rundt seg i alle ledd. Jeg vil ta vare på denne sjansen, uttaler 23-åringen bestemt.

Pennant hadde faktisk kun snakket med Rafael Benitez på telefonen før han satte navnetrekket sitt på fireårskontrakten. Nå ser spilleren frem til å møte sin nye sjef under treningsleiren i Sveits.

- Da vil vi nok snakke mye mer sammen, sier han.

Pennant beskriver Liverpool som den beste klubben i landet, og den beste klubben å spille for. Ord som tydelig kommer fra hjertet.

- Klarer jeg ikke å finne meg til rette her, klarer jeg det ikke noen steder. Jeg har en lang karriere foran meg, da jeg fortsatt er ung, og forhåpentligvis får jeg suksess her.

Pennant gikk som kjent til Arsenal fra Notts County da han var pur ung. Han forteller at han lærte mye på Highbury, og er takknemlig for hva han fikk ut av tiden sin der. Men da han fikk sjansen til å flytte på seg til Birmingham, følte han at det var en mulighet til å få fast førstelagsfotball.

- Jeg følte at jeg aldri fikk sjansen i Arsenal, og jeg angrer ikke på at jeg forlot London-klubben. Det er en grunn til at ting skjer, og nå er jeg her, sier han.

Liverpools ferske høyreflanke mener ellers at han er i bedre form enn sine kolleger for øyeblikket.

- Jeg føler meg i storform. Det er en hel måned siden vi startet preseason-treningen i Birmingham, og vi har allerede vært på en treningsleir. Jeg ligger trolig en uke foran mine nye lagkamerater i treningsarbeidet, og bør således være i bedre form enn dem. Så dersom jeg får sjansen til å spille mot Kaiserslautern på lørdag, er jeg klar.

Pennant forteller ellers at han var på Mauritius på ferie sammen med kjæresten sin da Liverpool vant Champions League-finalen i Istanbul.

- Jeg så kampen på storskjerm på hotellet sammen med flere andre Liverpool-supportere. På stillingen 3-0 var jeg virkelig skuffet, og gikk tilbake til rommet mitt. Litt senere slo jeg på TV’en der, og da stod det 3-3. Jeg kunne ikke tro det, og begynte å hoppe opp og ned i senga!

- Jeg har kommet til Liverpool for å ha suksess på fotballbanen, og det ville ha vært stort for meg om jeg kunne vinne trofeer som Liverpool-spiller. Jeg tror også at overgangen til Liverpool vil øke mine sjanser til spill for England. Å få spille og trene sammen med kvalitetsspillere i denne klubben kan bare gjøre underverker for karrieren min. Jeg er veldig spent på hva fremtiden vil bringe, avslutter han.

Rykter om nye investorer
The Daily Telegraph skriver i dag at ryktene svirrer på Merseyside om at et nytt konsortium vil forsøke å kjøpe seg inn i Liverpool. Denne grupperingen hevdes å bestå av Dermot Desmond, som er Celtics største aksjeeier, samt duoen John Magnier og JP McManus, som tidligere eide store aksjeposter i Manchester United.