Pennant på Merseyside

Birmingham Mail bekrefter at Jermaine Pennant befinner seg på Merseyside, men hevder Liverpool betaler mer enn tidligere rapportert. Reina skryter av nykommerne.

Birmingham Mail bekrefter i dag at Jermiane Pennant er i ferd med å fullføre en overgang til Liverpool, men lokalavisen i Englands nest største by påstår at overgangssummen ligger noe høyere enn det alle andre kilder har operert med. De påstår nemlig at totalsummen kan komme godt over £7M.

Avisen bekrefter at Pennant har reist til Merseyside for kontraktssamtaler og medisinsk test, etter at Birmingham City fant Liverpools bud for godt til å avslå.

Birmingham Mail hevder at Liverpool betaler hele £6.7M kontant, og at blåtrøyene videre vil få ytterligere £300 000 når Pennant har nådd et visst antall kamper for de røde. Det skal også vanke enda £500 000 dersom Liverpool skulle gå til topps i ligaen eller Champions League.

Lokalavisen skriver at Birmingham City hele tiden visste at 23-åringen var innstilt på en overgang til sin barndoms favorittklubb.

Reina hyller nykommerne
Målvakt Jose Reina har i dag hyllet Liverpools nye spillere, og ønsket samtlige velkomne til Anfield. Reina mener at Bellamy, Gonzalez, Aurelio og Paletta vil sette sitt preg på Premier League, og at samtlige vil bidra til at de røde kan kjempe om ligatittelen.

- Jeg kjenner Fabio Aurelio og Mark Gonzalez fra Spania. De besitter mange kvaliteter og er solide spillere. Store spillere. Når det gjelder Bellamy, vet jeg mindre om han enn de andre, men hans fart blir helt sikkert viktig for oss. I England er hurtighet viktig. Gonzalez er også svært hurtig, og han gjorde det meget bra i Real Sociedad på tampen av forrige sesong. Han har mye selvtillit nå, og er helt restituert etter kneskaden, uttaler Reina til Sky Sports News.