Peter den store

Peter Crouch ble kreditert med et hattrick, noe som kan ha sikret angriperen startplass i VM. Jamie Carragher spilte også bra på høyrebacken da England slo Jamaica 6-0.

Hattrick for Crouchy
Peter Crouch var banens beste da England cruiset inn til 6-0 mot et udisplinert Jamaica på Old Trafford.  Den lange spissen var involvert i fire scoringer, i tillegg til at han misset straffe.  Det var lenge usikkert om 3-0 ville bli stående som et selvmål, eller det første av tre for Peter, men det synes som om angriperen kan bokføre fem mål på sine første syv landskamper.  Sven-Göran Eriksson innrømmet etter kampen at Crouch hadde spilt meget bra og at det ville være vanskelig å sette ham ut til kampen mot Paraguay om en uke.

Jamie Carragher gjorde også 90 bunnsolide minutter på høyrebacken, og den ene av flere ganger hvor han kom fram i angrep la han glimrende opp til 5-0 for Crouch.  Steven Gerrard spilte de fleste av sine 77 minutter som midtbaneanker, og var nokså anonym i den rollen.

Englands scoringer:

1-0:  Et langt utspill fra Robinson blir vunnet av Crouch i lufta, og Owen spiller videre til Lampard som setter ballen i mål etter å ha kommet på et løp bakfra.

2-0:  Et frispark fra Beckham blir headet i eget mål av Taylor.

3-0:  Crouch får skudd direkte fra corner, og ballen går via Daily og i nettet.  Skuddet fra Peter hadde retning mot mål slik at han får godkjent sitt hat-trick.

4-0:  Owen kommer helt alene mot mål, etter et langt fremspill fra Ferdinand, og scorer enkelt etter å ha rundet keeper.

5-0:  Et flott engelsk angrep, hvor Beckham spiller fram Carragher på overlapp.  Carra gjør som Tommy Smith på Wembley i ’74, og Crouch kan enkelt sette inn ballen fra kort hold.

6-0:  Downing spiller opp på Owen, som legger ballen videre til Peter Crouch.  Englands nr.9 skyter behersket lavt ned i det bortre hjørnet.