Platt klar for Bournemouth

Den unge spissen Conal Platt ble frigitt av Liverpool etter sesongslutt. Nå har han fått kontrakt med Bournemouth i League One.

Den tidligere akademi-spissen Conal Platt har signert for League One-klubben Bournemouth, etter å ha imponert på prøvespill for sydkyst-klubben.

Den irske ungdomslandslagsspilleren ble frigitt av Liverpool etter sesongslutt. 19-åringen gjorde seg bemerket i Bournemouth da han gjorde to mål i en treningskamp mot Swansea, og har imponert Cherries-manager Sean O’Driscoll tilstrekkelig til å gjøre seg fortjent til kontrakt.

Platt fikk innpass på Liverpools akademi allerede som 12-åring, og gjorde seg bemerket med et hat-trick i en kamp i FA Youth Cup mot Wealdstone på Anfield i desember 2004.

- Conal virket lovende på trening med oss, og gjorde to mål i en treningskamp. Han er en spiller jeg tror jeg kan jobbe med og utvikle, kommenterer Bournemouth-manager O’Driscoll.

- Han hadde tilbud fra andre klubber, men ble rådet til å spille for oss på grunn av at vår spillestil vil passe som hånd i hanske med hans måte å spille på, legger han til.