Portsmouth-Liverpool direkte på SportN

FA-cupkamp vises på SportN. Bud på Alves avslått. Barragán innkalt til treningssamling for Spania U19. Dato for sesongstart 2006/07. Billettinfo Benfica (H) og Wigan (B).

TV3 melder på sine nettsider at Portsmouth-Liverpool i 4.runde av FA-cupen skal sendes direkte på SportN søndag 29.januar kl. 18.55. Oppgjøret overføres også på både svensk og dansk Viasat Sport 1. I England viser BBC kampen fra Fratton Park. Det er ellers verdt å merke seg at Manchester Uniteds bortekamp mot Wolverhampton er satt opp på hovedkanalen TV3.

Bud på Alves avslått
Sevilla-president Jose Maria del Nido bekrefter at han har avslått et bud fra Liverpool på £8M for backen Daniel Alves.
- Vi mottok et bud på £8M fra Liverpool på Daniel Alves, men vi avslå det.
Det antas Sevilla står klar til å selge brasilianeren og at Del Nido derfor forsøker å drive prisen opp.

Barragán innkalt til treningssamling
Det spanske fotballforbundet (RFEF) har innkalt Antonio Barragán til en treningssamling i Madrid for det spanske U19-landslaget i perioden mandag 23. januar til onsdag 25.januar.

Sesongstart 2006/07
Lørdag 19.august sparkes FA Premier League for sesongen 2006/07 i gang, mens terminlisten offentliggjøres torsdag 22.juni.

Billettinfo Wigan borte
Liverpool har fått tildelt 5098 billetter på JJB Stadium til kampen 11.februar. Alle sesongkortinnehavere kvalifiserer til billett, men var du på fire eller flere bortekamper i Premier League i fjorårssesongen stiller du først i køen.

Billettinfo Benfica hjemme
Billetter til Liverpool-Benfica onsdag 8. mars selges fortrinnsvis til supportere, både sesongkortinnehavere og andre, som minst har kjøpt billett til én hjemmekamp i gruppespillet og har disse opplysningene registrert på sitt Fan Card.