Prisdryss for Carra

Jamie Carragher stakk av med de gjeveste prisene da Liverpools offisielle supporterklubb hadde prisutdeling i helgen. Det vanket også heder til Jerzy Dudek og Calum Woods.

Jamie Carragher sopte med seg begge de gjeveste prisene da Merseyside Branch av Liverpools offisielle supporterklubb hadde prisutdeling i helgen. Han ble kåret til ”Årets spiller i 2005” og ble også tildelt den såkalte ”Emlyn Hughes Award”.

Sistnevnte pris ble delt ut for aller første gang, og ble overrakt av medlemmer av den avdøde Liverpool-kapteinens familie. Prisen blir delt ut til den spilleren som har gjort seg utmerket med spill i samme ånd som Emlyn Hughes i sine glansdager. Hughes kunne som kjent heve Europacuptrofeet over hodet to ganger i løpet av sin karriere som Liverpool-kaptein.

I kampen om tittelen ”Årets spiller” fulgte henholdsvis Xabi Alonso og Luis Garcia på 2. og 3.plass.

- Priser som dette betyr mye for meg, fordi det er fansen som har stemt meg fram. Jeg er også veldig stolt over å ha fått denne prisen som skal hedre Emlyn Hughes. Han var en av de største forsvarsspillerne i Liverpools historie, og dersom jeg kan vinne like mange ligatitler og europacupmesterskap som han gjorde i sin tid på Anfield, ville jeg bli enda gladere, uttalte Carra da han mottok prisene.

En annen vinner under prisutdelingen var akademispilleren Calum Woods, som kunne motta ”The Ian Frodsham Memorial Award”. Denne utmerkelsen går til ”Årets unge spiller”.

Tidligere Liverpool-kaptein og assistentmanager Phil Thompson ble også hedret. Han ble tidelt ”The Tom Saunders Tribute Award”, mens Geoff Strong som spilte for Liverpool i 1960-årene ble tidelt ”The Billy Liddell Award”. Jerzy Dudek ble også tildelt en helt spesiell utmerkelse for sin innsats i Champions League-finalen i Istanbul.

Wolves vil ha Mellor?
Wolverhampton linkes i dag til Neil Mellor etter at Midlands-klubben ser ut til å bli priset ut av en overgang for MK Dons-spissen Izale McLeod. Wolves-manager Glenn Hoddle skal nå vurdere den 23 år gamle Liverpool-reserven som et alternativ til å løse spissproblemene på Molineux.