Prøvespill for tenåring

BBC melder at den 17-årige spissen Lee Tomlin fra Rushden & Diamonds skal på én ukes prøvespill i Liverpool.

Lee Tomlin ligadebuterte for Rushden & Diamonds i oktober, da kun 16 år gammel. Spissen har kun startet fire kamper for League Two-klubben og har fortsatt til gode å score på førstelagsnivå. Ifølge Geoff Harrop, assistent-manager i Rushen & Diamonds, skal spilleren nå på én ukes prøvespill i Liverpool.

- Sjefen har jobbet så hardt med ham denne sesongen. Det har også staben i junioravdelingen. Han vil få en vidunderlig uke i Liverpool, uttaler Geoff Harrop til www.thediamondsfc.premiumtv.co.uk, klubbens offisielle nettside, og gjengitt på bbc.co.uk.

- Jeg er sikker på at han vil komme tilbake med mange ideer om hvordan bli den neste Robbie Fowler.

- Alt jeg vil si til herr Benítez er at han må finne fram sjekkheftet, fordi vi selvsagt trenger pengene i denne klubben.

- Han er en spiller som kommer til å score mål, fordi han er en målscorer. Det er det ingen tvil om. Lee har vært uheldig i de siste kampene, men jeg er sikker på at han kommer til å bli god.

- Vi ville ikke sende ham til Liverpool dersom det ikke var en avtale på bordet. Jeg kan ikke se noen grunn til at de bare skal ta en titt på ham for moro skyld.