Rafa's toppscorer

Steven Gerrard er suveren toppscorer for Liverpool så lenge Rafael Benitez har trukket i managertrådene. Ny digital kalender er klar.

36 mål for kapteinen
Rafael Benitez er inne i sin tredje sesong som manager på Anfield.  En må kunne fastslå at i denne perioden har det vært dårlig med angripere som var garantister for mange mål.  Det er da også et faktum at de fire erfarne spissene som Rafa i dag disponerer, Kuyt, Crouch, Bellamy og Fowler, alle er blitt kjøpt av spanjolen.  Spisser som Cissé, Morientes og Baros har forlatt klubben.

Dette gjenspeiler den oversikten som er i ukens nummer av bladet LFC, hvor man har tatt for seg de 200 målene som har blitt scoret i offisielle kamper siden Benitez kom sommeren 2004.

Toppscorer er Steven Gerrard med 36 mål i alle turneringer.  De neste på listen er Djibril Cissé og Luis Garcia med 24 fulltreffere hver. 

De øvrige som har flere enn to scoringer er:  Peter Crouch(17), John Arne Riise(14), Milan Baros(13), Fernando Morientes(12), Xabi Alonso(9), Florent Sinama-Pongollé(7), Robbie Fowler(6), Sami Hyypiä(5), Neil Mellor(5), og Harry Kewell(4).

Gratis kalender
Vi minner om at en nå kan laste ned en ny Liverpool Digital Kalender for 2006/07.  Klikk på denne linken, som også ligger fast ute på menyen oppe til venstre på vår forside.