Rafa advarer mot Blackburn

Rafael Benitez advarer sitt mannskap mot å ta lett på Blackburn, men tror samtidig at Craig Bellamy vil takle møtet med sin forrige arbeidsgiver greit. U18 i aksjon mot Crewe.

Liverpool-manager Rafael Benitez advarer sitt lag mot å ta lett på oppgaven foran dagens viktige hjemmekamp mot Blackburn. Rovers ankommer Anfield stinne av selvtillit etter fire strake seire.

- Det blir en vanskelig kamp, for Blackburn er et godt lag. Jeg tror det blir en god kamp, mot sterke motstandere. De er stinne av selvtillit, og har en meget god manager, skryter Benitez av motstanderen.

- De har også noen gode spillere, og hele troppen deres besitter en vinnermentalitet, sier han til liverpoolfc.tv.

Uansett håper Liverpool-manageren at de røde kan fortsette sin ubeseirede kamprekke på hjemmebane.

- Vi vet vi har en fordel av å spille hjemme, med støtten fra våre supportere. I de siste hjemmekampene har vi spilt virkelig bra. Også våre spillere har tro på seg selv, og de vet at de har spilt bra og skapt masse sjanser hjemme på Anfield denne sesongen.

Bellamy vil klare seg fint
Sist Craig Bellamy møtte en av sine gamle klubber på Anfield, mot Newcastle nylig, lå det ikke mye gjensynsglede i luften. Benitez tror dette blir helt annerledes når Bellamys forrige klubb gjester Merseyside i dag.

Manageren har sagt at han vil snakke med Bellamy om å møte gamleklubben før kampen, men spanjolen føler seg trygg på at dette ikke vil bli et gjensyn med dårlige vibrasjoner.

- Det er alltid et spørsmål om en spiller som møter sin gamle klubb klarer å kontrollere følelsene sine. Noen ganger slår slikt positivt ut, og spilleren jobber ekstra hardt, mens andre ganger er det bedre for spillere å ikke spille mot sin gamle klubb. Jeg tror ikke det blir noe problem for Craig å møte Blackburn. Han har et godt forhold til staben og sine gamle lagkamerater på Ewood Park.

Bellamy har som kjent ikke funnet veien til nettmaskene i ligaen denne sesongen. Benitez håper dette snur i dag.

- Han behøver å score mål snart, og jeg håper han begynner i dag.

U18 møter Crewe
Liverpool U18 spiller mot Crewe Alexandra på akademiet i Kirkby i dag, og jakter fortsatt på sesongens første seier.

- Vårt problem denne sesongen har vært å score mål, og vi må bli mer giftige foran kassa. Jeg har snakket med guttene, og vi har konkludert med at vi må bli dyktigere til å angripe innleggene som kommer inn i feltet, uttalte trener John Owens til liverpoolfc.tv før kampstart.

Potter trives i Wolverhampton
Som vi nevnte i går kan den utlånte midtbanespilleren Darren Potter være aktuell for en permanent overgang til Wolverhampton i januar. Han har så langt spilt 8 kamper for Mick McCarthys mannskap, og trives i Midlands.

- Ting har gått rimelig bra for meg så langt i år, og jeg har spilt i alle kamper og følt at jeg har kommet greit fra det. Det har vært en god start, men om jeg blir her ut over låneperioden får tiden vise, uttaler 21-åringen til liverpoolfc.tv i dag.

- Jeg har hatt et par samtaler med manageren om muligheten for en permanent avtale, men dette får vi vurdere på nytt i januar. Ingen vet hva som vil skje, men jeg tror dette er en klubb som matcher mine ambisjoner på fotballbanen, legger han til.

Agger vil være anonym
Daniel Agger trives ikke med å være i medienes søkelys, og sier at han ikke vil forandre seg selv om han er i ferd med å få stjernestatus på fotballbanen.

- Jeg er den samme stille, sky personen som jeg var i da jeg bodde i Danmark, og jeg tror ikke jeg kommer til å forandre meg. Jeg elsker å spille fotball, og trives i Liverpool, men jeg liker ikke å være i rampelyset, sier stopperen til Daily Mail.

- Jeg har faktisk ingen interesse for fotball ut over å spille selv. Når min aktive karriere er over, kommer jeg til å kutte ut fotballen for alltid. Jeg har lagt fremtidsplaner, og de har ingenting med fotball å gjøre, legger han til.

- Jeg er veldig laid-back utenfor banen, men jeg blir en annen person når jeg snører på meg fotballstøvlene, sier han.

Agger liker imidlertid ikke sammenligningene med tidligere Liverpool-storheter som Alan Hansen og Mark Lawrenson.

- Jeg har kun vært i klubben i kort tid, og må utrette mye, mye mer før jeg fortjener en slik merkelapp. Jeg har imidlertid satt meg høye mål, men jeg liker ikke å snakke om dem. Det er slik jeg er.

Villa-kampen kun i opptak
Ingen skandinaviske kanaler kommer til å vise Liverpools hjemmekamp mot Aston Villa 28.oktober direkte. Det ble klart etter at Canal+Sport bestemte seg for å sende oppgjøret i opptak klokken 22.30 både i Norge, Sverige og Danmark, samt søndag morgen i Finland. Kun de som har tilgang på den egyptiske kanalen ART Sport 4 vil få sett denne kampen live på TV.