Rafa avventer transferkabal

Rafael Benitez med flere muligheter før spillertroppen kompleteres. Manageren fornøyd med angrepspar. Sami Hyypiä klar for ny utfordring.

Benitez på reisefot
Rafael Benitez skal ha kjørt rett til flyplassen etter lørdagens kamp mot Wrexham.  Ryktene forteller at Liverpools manager var på vei til Sevilla for å prøve å finne en løsning på en mulig overgang for Daniel Alves.

Rafa har tidligere bekreftet at man følger nøye med hva som skjer med de italienske toppklubbene, og muligheter for å sikre seg gode spillere i kjølvannet av skandalen som før appeller er blitt behandlet har sendt Juventus, Fiorentina og Lazio ned i Serie B.  Det spekuleres mest i at David Trezequet kan være aktuell for Anfield, da sannsynligvis på lån.

Dirk Kuyt og Jermaine Pennant er andre spillere som lenge har nevnt, ettersom Rafael Benitez fortsatt jakter en angriper og en høyrekant for å få alle bitene i puslespillet med en førstelagstropp klare før sesongen.  Aller helst vil nok manageren ønske å ha det meste klart innen troppen reiser på treningsleir til Sveits i neste uke, men han vil samtidig være tålmodig for å kunne utnytte sitt transferbudsjett best mulig.


Rafa om 2-0 mot Wrexham
Med mange førstelagspillere ute, var det mye ungt på det Liverpool som slo Wrexham 2-0 på lørdag.  Lengst fremme var det imidlertid et rutinert angrepspar som sørget for den siste scoringen, selv om Robbie Fowler og ikke minst Craig Bellamy kun har jobbet med Rafael Benitez i kort tid.  Manageren uttrykte tilfredshet over at spesielt Bellamy har kommet bra i gang.

- Det var godt for ham å score et mål.  Han liker å spiller og han liker å score mål, og vi håper å få se mange flere scoringer fra ham.  Han kombinerte bra sammen med Robbie.

- Det var litt tørt og vanskelig å få fart på ballen, men på dette tidspunktet dreier det seg mest om å få spillere kampklare.

- Vi har så mange spillere som ikke er tilbake ennå.  Gerrard, Carragher, Crouch, Alonso, Luis Garcia, Kewell, Sissoko, listen over fine spillere er nesten uendelig.


Mer konkurranse for Sami
En som var tilbake på Racecourse Ground var Sami Hyypiä.  Veteranen spilte 59 kamper forrige sesong, og vil nå få ytterligere konkurranse fra unge spillere som Daniel Agger og Gabriel Paletta.  Samtidig som 32-åringen vil være en verdifull læremester for nykommerne.

- Siden Daniel Agger har kommet hit, og nå Paletta, vil det bidra til at laget blir bedre og alt jeg kan gjøre er å bidra med mitt for at laget skal vinne, sier Sami.

- Dersom det betyr at min erfaring gjør at andre spillere får en plass på laget, så får det bli slik.  Selvfølgelig ønsker jeg også å spille selv og jeg er ikke gått ut på dato ennå.  Jeg spilte 59 kamper forrige sesong og var litt overrasket over hvor mye jeg spilte.  Nå har det komme to unge spillere til, og det vil være en utfordring for meg.

- Etter hvert som du blir eldre tar det lengre tid å komme seg etter kamper.  Sist sesong var ganske vanskelig på den måten.

- Gabriel Paletta har alle de kvalitetene som en god midtstopper skal ha og han kan hurtig tilpasse seg engelsk fotball.  Vi vil se ham på sitt beste når han begynner å lære engelsk og tilvenner seg laget bedre.