Rafa bekrefter Bellamy-skade

Rafael Benitez bekrefter at Craig Bellamy pådro seg en skade på baksiden av leggen under den siste treningen før kampen mot Manchester United.

Liverpool-manager Rafael Benitez innrømmer i dag at gårsdagens forsmedelige nederlag på Old Trafford var en av hans aller verste dager som manager.

- Dette er helt klart en av de mest skuffende dagene jeg har opplevd som manager for noen klubb. Dette var en kamp jeg visste at alle i klubben og supporterne ønsket å vinne, uttaler spanjolen.

- Jeg syntes vi startet kampen bra, men skapte ikke nok foran mål. Vi hadde noen sjanser og mye ballinnehav, men vi fant ingen åpninger. Men det så greit ut frem til vi slapp inn det første målet. Den scoringen forandret kampen for begge lag. Vi måtte fremover på banen, og kampen ble mer åpen. Ettersom Manchester United er et kvalitetslag ble det vanskeligere for oss når vi kom under, konkluderer Rafa.

- Scoringer forandrer alltid kamper, og vi har dessverre ikke klart å score først i våre bortekamper denne sesongen. Spillerne jobbet virkelig hardt i denne kampen, men etter at Manchester United gjorde sitt andre mål klarte vi rett og slett ikke å skape sjanser, legger han til.

Liverpool-sjefen har fortsatt til gode å vinne i ligaen over Manchester United.

- Vi spilte bra på vingene, men vi skapte rett og slett ikke nok sjanser. Det må vi bli bedre til. På bortebane må vi få en seier som kan øke selvtilliten vår. Vi kontrollerte kampen i lange perioder, og fikk ballen inn i farlige områder. Men vi skapte ikke nok trøbbel for deres forsvar.

Bekrefter Bellamy-skade
- Vi måtte klare oss uten Craig Bellamy denne gangen, på grunn av en skade bak i leggen på den siste treningen før kampen. Vi savnet hans intelligente løp og hurtighet i denne kampen, og jeg tror han kunne ha utgjort en forskjell.

- Jeg er fullt klar over at vi nå er 11 poeng bak Manchester United, men det faktum er det lite vi kan gjøre noe med akkurat nå. For å bli bedre må vi arbeide hardt og konsentrere oss om neste kamp. I ligaen vil det si at vi må slå Aston Villa, konstaterer Benitez.

- Om du er i toppen, i bunnen eller midt på tabellen, må du hele tiden tenke på hvordan du kan bli bedre og hvordan du kan vinne neste kamp. Henger man seg opp i tidligere resultater vil man ikke oppnå noe.

- Situasjonen er at vi er 11 poeng bak teten. Det trenger vi ikke analysere hver eneste dag, da du ikke kan få gjort noe med dette før i neste kamp. Nå må vi fokusere på Reading i ligacupen og så Aston Villai ligaen. Vi må bli bedre til å utføre jobben vår, og vi må rette på ting vi har vært svake på, konkluderer spanjolen.

- Når du ser at spillerne dine jobber hardt, kan du ikke skylde på dem. Individuelle feil kostet oss igjen dyrt. Skal vi blande oss inn i tittelkampen må vi begynne å vinne kamper. Laget virker ikke sterkt nok for øyeblikket, men vi må ikke gi opp. Du vet aldri i fotball, vi kan komme tilbake.