Rafa bekrefter interesse for stopperduo

Rafael Benitez bekrefter nå til spansk presse at han er interessert i Deportivo-stopperne Coloccini og Cesar. Utspillet tyder på at han er lei Brøndbys steile holdning angående Agger.

Rafael Benitez bekrefter nå at han er interessert i Deportivo La Corunas stopperduo Fabricio Coloccini og Cesar. Liverpool-manageren er som kjent desperat etter å ha sikre seg cover på midtstopperplassen i løpet av januar, og ettersom Brøndby står steilt på sitt prisforlangende for Daniel Agger begynner spanjolen å miste tålmodigheten med danskene.

- Vi må intensivere jakten på en ny midtstopper, og vi vurderer 4-5 alternativer. Vi har blant annet Coloccini og Cesar hos Deportivo La Coruna i kikkerten, og holder akkurat nå på å finne ut om Deportivo er interessert i å selge, siteres Benitez i avisen La voz de Galicia.

Det er ventet at argentineren Coloccini kan være interessert i å flytte på seg, ettersom han har falt i unåde hos trener Joaquin Caparros. Bolton skal for øvrig også være interessert i å kjøpe den andre stopperen, Cesar.

At Benitez nå går ut og bekrefter interessen for disse to stopperne, mener vi må ses i lys av at Brøndby har vist seg svært vanskelige å forhandle med angående Daniel Agger. Danskene forlanger hele £7M for stopperen, noe som er halvannen million pund mer enn Liverpool er villig til å strekke seg til. Benitez gjør det med dette utspillet nå klart at tålmodigheten begynner å bli tynnslitt med hensyn til Brøndby, og at han er klar til å seriøst vurdere andre alternativer.



Cesar over og Coloccini til høyre