Rafa berømmet rød viljestyrke

Liverpools manager glad for den innstillingen som ga tre viktige ligapoeng mot Arsenal. Kapteinen trodde han ble syndebukk. Gabriel Paletta passerte legetesten.

Viktig seier
Rafael Benitez var fornøyd etter seieren som gjør at Liverpool nå ligger ti ligapoeng foran rivalen Arsenal.  Rafa berømmet spesielt viljen til ikke å gi seg i en kamp hvor Jens Lehmann og misbrukte sjanser lenge synes å hindre tre poeng.

- Vi fortjente å vinne kampen og vi holdt det gående helt til siste slutt, og la hele tiden press på Arsenal.  Keeperen til Arsenal var utrolig og gjorde noen fantastiske redninger, men heldigvis greide Luis å score et mål.  Luis er en spiller som har instinkt for å score mål og han gjorde det igjen for oss i kveld.

- Spillerne viste stor viljestyrke.  Jeg har alltid sagt at dersom du får et straffespark reddet er det ikke noe poeng å tenke over det, og heller prøve å score fra den neste sjansen du får.  Vi holdt det gående og skapte mange sjanser.

Kapteinen Steven Gerrard var også glad for at Luis Garcia gjorde at hans straffemiss fort blir glemt:  - Jeg trodde det var for sent, men heldigvis reddet Luis dagen.  Jeg ha ham et stort kyss etterpå(!)  Det var en tøff kamp, mot et godt lag.  Psykologisk var det viktig at vi fikk denne seieren og vi kan nå konsentrere oss om å prøve å ta igjen Manchester United.




Gabriel Paletta helt klar
Liverpool bekreftet tirsdag kveld at Gabriel Paletta var på vei tilbake til Argentina etter å ha gjennomgått en vellykket legetest.  Overgangen på £2M fra Banfield er dermed sluttført, selv om 20-åringen vil spille resten av sesongen i hjemlandet og først komme tilbake til Merseyside for pre-season foran 2006-07.