Rafa dementerer

Liverpools manager slår fast at man ikke er interessert i David Villa, for øyeblikket. Rafa ser fram til en kamp mellom to gode lag. Trekløver usikre for Tottenham.

Villa ikke inn – Crouch ikke ut
Det er dagen for dementier fra artikler som nyhetshungrige aviser har presentert i det siste.  På sin pressekonferanse slår Rafael Benitez fast at det ikke er aktuelt å kjøpe David Villa i januar, og at Peter Crouch dermed heller ikke er på vei ut av klubben, selv om manageren ikke uttaler seg lengre enn den nærmeste fremtid.

- Jeg har sett artiklene som har stått i pressen om at vi behøver å selge Crouch for å kunne skaffe penger til et kjøp av Villa.  Jeg kan si at vi ikke er interessert i Villa nå, bekrefter Rafa.

- Jeg synes han er en fantastisk spiller, men for øyeblikket tenker vi ikke på å kjøpe ham og det betyr også at vi ikke tenker på å selge Crouch.

Rafa ser også fram til en god kamp på White Hart Lane i morgen, mellom to gode lag.

- Vi vet at det vil bli en vanskelig kamp, siden de spiller hjemme og har mye selvtillit om dagen.  Vi spiller imidlertid også bra, selv om vi tapte i Blackburn.  Vi spilte bra i den kampen, men greide ikke å vinne.  Jeg har sagt til spillerne at dersom de fortsetter å spille med den samme standarden, og setter sjansene, da vil vi ikke ha mange problemer.

Hos Tottenham er Robbie Keane, Jermaine Jenas, Teemu Tainio og Paul Stalteri uaktuelle med skader.  Det er også et spørsmålstegn ved Dimitar Berbatov, Mido og Aaron Lennon.  Berbatov sliter med sykdom, Lennon skal være frisk med har stått over de fire siste kampene med skade, mens Mido blir betegnet som tvilsom.  Michael Dawson er friskmeldt etter å ha fått en smell i forrige kamp.