Rafa fornøyd med Robbie

Manager Rafael Benitez var glad for tre poeng på en dag hvor spillet ikke var det beste. John Arne Riise med kun fokusering på det defensive mot Wigan.

Ble slitne
Rafael Benitez innrømmet at bl.a. den siste pasningen kunne vært bedre på potetjordet til Wigan, men at en kjærkommen seier nå ville gi spillerne mer selvtillit.

- Ja, dette var viktig for oss siden de siste resultatene ikke har vært bra.  Det var også viktig med tanke på vår selvtillit og jeg tror vår spillere fikk det de fortjente etter å ha jobbet hardt.

- Det var en vanskelig kamp mot et godt lag som spiller fotball med høyt tempo.  Banen hjalp ikke og noen av våre spillere ble sliten på slutten p.g.a. dette.  Det var noen ganger et problem å kunne holde på ballen og slå pasninger, men det var likt for begge lag.

- Vi prøvde å spille bra fotball og jeg synes vi var bra organisert gjennom hele kampen.  Wigan presset oss i begynnelsen av 2.omgang, men vi hadde kontroll under mesteparten av tiden.  Vi viste karakterstyrke, vår bevegelse var god, men det var tilfeller hvor den siste pasningen var for dårlig.

- Jeg var ikke overrasket over at Sami scoret siden han har vist at han kan score tidligere, det måtte da være måten han gjorde målet på siden han vanligvis scorer med hodet.  Det er godt å se at forsvarere bidrar framover.  Det gir oss flere muligheter i angrep.  Hvis ikke angriperne kan score er det viktig at vi kan stole på at andre deler av laget bidrar med mål.

- Robbie Fowler gjorde det bra og hans samarbeid med Morientes var godt.




Forsvarsjobb for John Arne
Liverpool benyttet i dag den forsvarsfireren som svært sjelden slipper inn mål, nemlig Finnan, Hyypiä, Carragher og Riise.  John Arne Riise møtte den kvikke Gary Teale på sin kant, og spesielt etter pause hadde nordmannen nok med å forsvare seg.

Til liverpool.no avviser imidlertid nordmannen han ble presset tilbake, og at han hadde fått klar beskjed av manageren om å holde igjen på JJB Stadium.

- Jeg fikk beskjed av Benitez om at jeg måtte fokusere på det defensive i dag og ikke bli med offensivt, sier venstrebacken som naturlig nok var glad for tre poeng og endelig ligaseier igjen.