Rafa fornøyd med tre poeng

Benitez var fornøyd med tre poeng mot Bolton, selv om han gjerne hadde sett flere scoringer. Manageren bekreftet at Sissoko var ubrukt reserve i frykt for suspensjon mot Chelsea.

Rafael Benitez var full av lovord om bursdagsbarnet Robbie Fowler, etter at Toxteth-gutten ble matchvinner mot Bolton i ettermiddag, med en scoring tyve sekunder før overtiden var omme i første omgang. En fin måte å feire 31-årsdagen på.

- Å gjøre mål, og til og med et matchvinnende sådan, er det beste som kan skje en spiss, og det var fint for Robbie på bursdagens hans, sa Benitez etter kampen.

Manageren nektet å kommentere ytterligere om dette har noen betydning for Fowlers fremtid i klubben.

- Vi kommer til å sette oss ned med Robbie og snakke om våre muligheter snart. Han spilte bra i dag, og har vist oss hva han er kapabel til. Jeg var fornøyd med alle mine spillere i dag. Vi skulle ha gjort flere mål i første omgang, og avgjort kampen i andre omgang, men totalt sett er jeg fornøyd med mine spillere.

- Jeg liker å se Robbie score mål, og det er også fint å se at han jobber så hardt som han gjør og spille så bra. Vi visste denne kampen kom til å bli tøff og fysisk. Vi hadde problemer på noen frispark, innkast og langballer i første omgang, men vi var mye bedre etter pause, mente manageren.

- Jeg gjorde en forandring i pausen, ved å sende innpå Luis Garcia i stedet for Cissé, ettersom vi trengte å holde mer på ballen oppe på banen og skape mer. Jeg følte at vi klarte dette bedre i andre omgang, og jeg fortalte spillerne i pausen at de måtte holde på ballen bedre, og også slå bedre pasninger.

- Nå har vi 70 poeng, og kanskje er det nok med en seier til for å sikre tredjeplassen.

Liverpool-manageren avslørte også at Mohamed Sissoko var ubrukt reserve fordi han bare var ett gult kort unna å miste semifinalen mot Chelsea i FA-cupen. Akkurat som vi antydet her på liverpool.no i går.