Rafa forsvarer Sissoko

På de fire første ligakampene har Momo plukket opp tre gule kort. Han samlet også kort forrige sesong. ”Avslørende” BBC-dokumentar om svarte penger på luften i kveld.

Mohamed Sissoko har enda ikke lagt inn toppgearet denne sesong, men fortsetter å plukke jevnt med kort på de første kampene. Forrige sesong ble 21-åringen "belønnet" med 11 gule og ett rødt kort. På de fire første kampene denne sesongen har han kommet i dommerens bok tre ganger. På søndag kunne han faktisk ha blitt utvist av dommer Mike Riley på en hekting av Lampard.

Benitez forsvarer i dag midtbanesliteren og mener til og med spilleren ikke blir "beskyttet" på samme måte som de litt mer profilerte størrelsene.

- Det er lett å gi en ung og ukjent spiller kort. Men når du ser andre kamper og at såkalte store navn i aksjon unngår kort på samme type taklinger – kanskje for enda verre forseelser, er det ikke riktig.

- Han (Sissoko, red anmerk) trenger litt mer erfaring. Søndag var en viktig kamp og det var fokus på ham. Han jobber veldig hardt og går aldri inn i en takling med feil intensjon. Andre spillere takler atskillig verre og får ingenting for det.

”Avslørende” BBC-dokumentar i kveld
Klokken 22.00 i kveld sender BBC One det ”beryktede” dokumentaren ”Undercover: Football’s Dirty Secrets”. Den britiske statskanalen har på forhånd gått hardt ut og hevdet at de kommer til å navngi både managere og fotballklubber som har involvert seg med svarte penger i forbindelse med overgangssaker.  Flere personligheter og klubber har allerede gått ut og tilbakevist at de er involvert. Liverpool, eller personer involvert i klubben, har ikke vært nevnt så langt. Det "nærmeste" har vært agenter til nåværende spillere. Programmet kan ikke tas inn her i Norge annet enn via Sky-abonnementet. Vi kommer til å følge opp saken straks programmet er slutt dersom vårt klubb likevel skulle være berørt.