Rafa frydet seg med Carra

Rafael Benitez frydet seg over Jamie Carraghers første ligamål på åtte år, etter 4-0 over Fulham på Anfield i ettermiddag.

Jamie Carragher gjorde sitt første ligamål på nesten åtte år, da Liverpool utklasset Fulham på Anfield i kveld. Scoringen kom etter at Daniel Agger stusset videre en corner fra Steven Gerrard, og Carra var på plass på bakre stolpe til å skli inn sin første scoring i ligaen siden januar 1999. Da runget ”A team of Carraghers” fra The Kop i flere minutter etterpå.

Fulham har aldri vunnet en fotballkamp på Anfield, og tapte hele 5-1 på samme bane i fjor. I år ble det altså like ille, og dermed kunne de røde bokføre sin 25.hjemmekamp på rad i ligaen uten tap. Etterpå var manager Rafael Benitez full av lovord om sitt mannskap. Spanjolen mente at hans lag hadde spilt en del god fotball, og at man hadde kontrollert kampen fra ende til annen.

- Det var bra å score fire mål og holde nullen igjen, og det var en artig kamp for supporterne å se på, slo han fast.

- I første omgang klarte vi ikke å score mål, og i pausen fortalte jeg spillerne at de måtte fortsette på samme måte, for da måtte vi til slutt få hull på byllen. Etter at vi fikk det første målet ble det lettere for oss, og vi kunne fortsette å angripe og gå for flere scoringer.

- Jeg var glad for å se Carragher på scoringslisten, og det var en flott scoring. Han er en lur spiller, og han gikk for andreballen på corneren og fikk uttelling på det. Det var hans første scoring i dette århundret!

- Vi studerer ikke ligatabellen etter dette. Vi ønsker bare å fortsette på samme måte, og konsentrere oss om neste kamp. Så får vi ser hvor vi er på tabellen om et par måneders tid, avslutter Benitez.