Rafa gir ikke opp Simao

Rapporter i pressen i dag tyder på at Rafael Benitez ikke har gitt opp å hente Simao Sabrosa til Anfield. Arsene Wenger er klar til å hente Alou Diarra tilbake til øyriket.

The Independent hevder i dag at Rafael Benitez slett ikke har gitt opp å sikre seg Simao Sabrosa, og mener å vite at de røde har lagt inn et nytt bud på £8M for portugiseren. Rapporter fra Manchester kan også tyde på at ryktene om at United også ønsker spilleren ikke var noe annet enn akkurat det – rykter.

Benfica blokkerte som kjent et lignende bud fra Liverpool i august, og skrudde da opp prisen til £12.8M i siste øyeblikk. Ryktene om Uniteds interesse blir nå hevdet å være et nytt forsøk fra Benficas side på å skru opp prisen på spilleren. Uniteds assistent-manager Carlos Queiroz skal rett nok ha forhørt seg om spillerens tilgjengelighet, men kilder på Old Trafford skal nå i følge nevnte avis ha hevdet at man der i gården ike er interessert i å hente spilleren.

Etter at overgangen til Liverpool strandet i sommer, skal Simao ha blitt enig med Benficas president, Luis Felipe Viera, om at han kan forlate klubben i januar. Dette igjen i følge The Independent. At portugiserne nå å har hentet Laurent Robert til klubben, kan tyde på at de nå er i ferd med å forberede seg på en slik Simao-avgang.

Dersom Liverpool viser seg å være eneste klubb som viser interesse for spilleren, kan Rafael Benitez fort sitte med gode kort på hånden.

Arsenal vil ha Diarra
I sommer solgte Liverpool Alou Diarra til Lens for £2M, uten at franskmannen som Gerard Houllier hentet til Anfield fikk en eneste offisiell kamp for de røde. Nå skal Arsene Wenger være villig til å bla opp hele £5M for å hente Diarra tilbake til England, skal man tro avisen Guardian.

Diarra tilbrakte sin Liverpool-karriere på utlån til Le Havre, Bastia og Lens, etter at Houllier hentet han på Bosman-overgang fra Bayern München sommeren 2002. Nå skal 24-åringen ha gjort seg såpass bemerket i sistnevnte klubb, at Wenger anser han for å leve opp til stempelet som den ”nye Viera”. Blant annet har han siden 2004 fått 7 landskamper for Frankrike.