Rafa glad for bystyrevedtak

Ny arena vil gjøre det lettere å konkurrere mot Chelsea, Man Utd og Arsenal. Henchoz tilbake i Blackburn. Champions League-motstandere på tv. Play-off til U21-EM trukket. Billettinfo Bolton.

Rafael Benítez er svært glad for at bystyret nå har vedtatt at Liverpool får leie deler av Stanley Park til bygging av ny bane.
- Det er veldig viktig at vi får dette stadionet for å få mer plass til supporterne våre, uttaler Benítez.

- Det vil hjelpe oss med å skaffe veldig viktige ekstra midler i fremtiden, og det vil hjelpe oss med å konkurrere mot Manchester United, Chelsea og Arsenal. Sistnevnte har akkurat åpnet nytt stadionanlegg.

- Vi har fantastisk støtte i Liverpool, og The Kop er et veldig spesielt sted, men kapasiteten er bare 45000. Det vil bli enda bedre for alle dersom vi hadde 60000 fans på stadion.

Champions League-motstandere på tv
I morgen blir det mulighet til å se to av Liverpools Champions League-motstandere, Bordeaux og PSV Eindhoven, i aksjon. Kl. 17.10 sender SportN Bordeaux-Nice fra Chaban-Delmas. Når den er slutt, kan man skifte til Viasat Sport 2. Der vises Willem II-PSV Eindhoven fra kl. 19.25.

Henchoz tilbake i Blackburn
Stephane Henchoz er tilbake i klubben der han begynte karrieren i England. 32-åringen signerte i dag en ettårskontrakt med Blackburn. Midtstopperen var fremdeles fri agent etter at han ble frigitt av Wigan i sommer. Sveitseren kom til Blackburn i 1997 fra Hamburg for £3M, så bar ferden videre til Liverpool for £3,5M i 1999. Etter seks suksessfulle år på Anfield spilte han en halv sesong for Celtic, før Wigan snappet ham opp på ”free transfer” i fjor.

Play-off til U21-EM trukket
Playoff-kampene i kvalifiseringen til U21-EM har blitt trukket i dag. England med Scott Carson møter Israel, mens Frankrike må opp mot Tyskland. Forhåpentligvis vil Anthony Le Tallec være i god nok form etter skade til å bli tatt ut sammen med Florent Sinama-Pongolle i den franske troppen. Både England og Frankrike spiller hjemme først, 7./8. oktober. Returoppgjørene går av stabelen 10./11.oktober. Sammenlagtvinnerne går til sluttspillet som arrangeres i Nederland i tidsrommet 10.-23.juni.

Billettinfo Bolton
Liverpool FC har blitt tildelt 2742 billetter til oppgjøret på Reebok Stadium lørdag 30.september kl. 13.45. Sesongkortinnehavere som har registrert minst åtte bortekamper i Premier League på sitt Fancard sist sesong, får mulighet til å kjøpe én billett hver. Billettene finnes i to priskategorier, £31 (voksen) på South Lower og £39 (voksen) på South Upper.