Rafa har full tillit til Reina

Keepertabber mot West Ham og Everton resulterer ikke i noe målvaktskifte i Liverpool. Jerzy Dudek må konstatere at Rafael Benitez fortsatt har full tillit til Jose Reina.

Rafael Benitez sier til liverpoolfc.tv i dag at han fortsatt har full tiltro til Jose Reina, etter at sisteskansen har måttet tåle hard kritikk for blemmen som forærte Everton det tredje målet i lørdagens Merseyside-derby. Manageren tror at keeperen vil reise seg igjen etter denne feilen, og vise alle hvor god målvakt han er i tiden som kommer.

- Jeg har stor tiltro til Pepe Reina. Han er en veldig god keeper, siteres Rafa.

- I fjor holdt han nullen i 33 kamper, og var fantastisk. Jeg snakket med han etter lørdagens kamp, og han følte han kunne ha gjort mer for å forhindre de to første målene, men det avfeide jeg bare fordi vi forsvarte oss dårlig som enhet ved begge scoringene. Det tredje målet var en tabbe, og det vet han selv også, legger manageren til.

- Vi må forbedre forsvarsspillet vårt. Det er helt tydelig. Da er det greit at vi har en kamp mot PSV Eindhoven så raskt etter lørdagens tap, slik at vi får en sjanse til å rette på inntrykket, avslutter han.