Rafa ikke fornøyd

Benitez bare fornøyd med de tre poengene - skuffet over effektiviteten på topp. Stuart Pearce mener Liverpool er det beste laget i Premier League.

Liverpools manager er klar i talen etter ettermiddagens 1-0 seier over Manchester City.

- Jeg er ikke fornøyd med sluttresultatet. Det var tre viktige poeng for oss, men vi skulle scoret flere og avgjort kampen lenge før dommerens fløyte. Så lengde det stod bare 1-0 satte det press på oss. Det faktum at vi slet med å score mål nummer to gjorde oss nervøse. Vi spilte ikke på topp og klarte ikke å utnytte at de ble redusert til 10 menn. Vi gjorde for mange feil.

Om selve kampen sier Rafa videre: - Vi skapte mange sjanser, men klarte ikke å omsette dem til scoring. Morientes gjør det bra utenfor 16-meteren og jobber bra for laget. Innenfor er han ikke like egoistisk og klinisk nok. Jeg lot ham avslutte for kanskje å score et mål. Det hadde hjulpet på selvtilliten. Jeg synes han og Crouch spilte bra sammen.

- Liverpool best i ligaen
Stuart Pearce skrøt av laget til Benitez etter kampen. Han er en stor beundrer av det Rafa gjør på Anfield og mener de for tiden er det beste laget i Premier League og den største utfordreren til Chelsea.

- Liverpool er Chelseas største utfordrer nå, uttalte Pearce etter kampslutt. Et Liverpoolag i form er beste i hele Premier League, fortsatte ham. Jeg inkluderer da Chelsea.

- For 18 måneder siden mente de fleste at Arsenal og Manchester United var Chelseas eneste utfordrere. Liverpool at nå tatt steget over dem. Det blir snakket om de store lagene på Anfield i fortiden. Folk glemmer da at de ikke er så langt unna nå heller. De vant Champions League – det er ikke mulig å gjøre det så mye bedre enn det!

Citys manager skryter spesielt av den bakre fireren vår. – Jeg så kampen mot United og det er fantastisk å studere hvordan de jobber sammen. Det er en forsvarsmur som er nesten ugjennomtrengelig.