Rafa imponert over parade-oppmøtet

Rafael Benitez roser igjen Liverpools supportere, og var veldig imponert over at så mange fulgte FA-cup paraden gjennom byen i regnværet.

Rafael Benitez har i dag hyllet Liverpools supportere som trasset værgudene for å hylle sine helter under søndagens parade av FA-cuptrofeet i Liverpools gater. Det er estimert at 100 000 Liverpool-supportere var i gatene for å få et glimt av spillerne i den åpne bussen på den 16 kilometer lange ruten gjennom byen.

Benitez var overrasket over at så mange fulgte paraden på nært hold i regnbygene. Spanjolen sier at hengivenheten til supporterne gjør at han finner enda mer motivasjon til å fortsette i sin streben etter å bringe flere trofeer til Anfield.

- Det ville ha vært kjekkere for supporterne om paraden hadde funnet sted på en finværsdag, og det dårlige været tatt i betraktning var det helt utrolig at så mange supportere fant veien til gatene for å følge paraden. Det var en ungdom som må ha løpt ved siden av bussen i ett kvarter mens han sang ”Rafa Benitez”. Når du ser slikt, skjønner du hva fotballen betyr for disse menneskene, sier Benitez til liverpoolfc.tv.

- Da jeg ankom Liverpool fra Valencia, visste jeg at supporterne her var spesielle. Men i min tid i klubben har dette bare blitt mer og mer klart for meg. Sist jeg så fans som dette var i Tenerife da vi rykket opp der, og alle var utrolig glade. Jeg har fortalt en av mine venner i Tenerife at det som skjer i Liverpool er akkurat likedan, bare i mye større skala. Nå ønsker vi å vinne mye, mye mer for disse supporterne, for klubben og for oss selv, avslutter Rafa.