Rafa: - Jeg hadde hele tiden trua

Rafael Benitez skrøt av spillerne sine etter sesongens første borteseier. Rekordjevnt bak Manchester United og Chelsea.

Liverpool tok et skritt i riktig retning og krøp to plasser opp på tabellen etter sesongens første borteseier. Med 4-0 mot Wigan på JJB er forhåpentligvis en barriere brutt og de røde kan begynne å hanke inn flere poeng på bortebane enn de har klart hittil i sesongen. På de neste fire kampene i ligaen utenfor Anfield skal de besøke Charlton, Blackburn, Tottenham og Watford. Her bør det være muligheter for flere poeng.

Rafa var selvsagt fornøyd med de tre poengene og skrøt av spillerne.
- Det er enklere for meg nå å forklare hvorfor jeg hele tiden hadde trua på laget. Årsaken er at vi har skapt mange sjanser på bortebane. Forskjellen i dag er at vi scoret mål.

- Hver gang vi gikk fremover på banen virket vi farlige. Vi hadde litt flaks også fordi Wigan skapte noen virkelig store sjanser de ikke klarte å utnytte. Totalt sett synes jeg vi som lag spilte en god kamp.

- Vi hadde mye kvalitet i det vi skapte fremover med Gerrard og Alonso som arkitekter. Jeg er imidlertid også godt fornøyd med at Bellamy scoret to fine mål i dag.

Tabellen i Premier League er tett og jevn bak Manchester United og Chelsea. Fra tredjeplass og ned til åttende ligger det nå seks lag hvor de bare skiller åtte poeng mellom.



Kuyt setter ballen i nettet og Liverpool leder 3-0.