Rafa klandret forsvarsfeil

Benitez mente at billige baklengsmål var årsaken til tap, og forklarte hvorfor han hvilte spillere. Erik Gerets tror Liverpool er gode nok til å vinne årets Champions League.

- Vi måtte betale for stygge feil, sa Rafael Benitez etter kampen mot Galatasaray.  – Du kan ikke forvente å vinne kamper på dette nivået hvis du gjør slike feil.

- Jeg følte hele tiden at det ville bli en vanskelig kamp for spillerne, siden de allerede visste at de hadde vunnet gruppa og jobben var gjort.  Derfor ble det vanskeligere å komme tilbake, enn om det hadde vært en cupfinale.

- Jeg ønsket å se at mine spillere gjorde det bra, men de må også innse at det er yngre lagkamerater som venter på sin sjanse, sa Benitez på spørsmål om hvorfor han benyttet unggutter som Peltier og Guthrie.

- Jeg hvilte noen av mine erfarne spillere, fordi vi har et par travle måneder foran oss med mange kamper.  Jeg ønsket å se hvilken fremtid mine unge spillere har, slik at jeg kan planlegge for fremtiden.

- Det var en vanskelig kamp for Liverpool, medgikk også Erik Gerets hos Galatasaray.  – De hadde allerede gjort jobben, før de kom til Istanbul.

- De er et veldig godt lag.  Det er vanskelig å bedømme om de kan gå hele veien, men med deres beste spillere kan de vinne turneringen.  Jeg vil gjerne se det, siden jeg liker Rafa Benitez og beundrer hans lag.  Det er imidlertid også noen andre veldig god lag med i Champions League.