Rafa klar for samtaler med Pongolle

Rafael Benitez bekrefter i dag at han vil ha samtaler med Florent Sinama-Pongolle i nær fremtid. Utfallet av disse virker helt åpent.

Rafael Benitez sier til Liverpools offisielle hjemmeside i dag at han snart vil ta seg en prat med Florent Sinama-Pongolle om angriperens fremtid på Anfield. Den unge franskmannen ble den store helten da Luton ble danket ut av FA-cupen sist helg, da han kom inn fra innbytterbenken og gjorde to mål. Pongolle har for øvrig aldri før gjort to mål i en og samme kamp for de røde.

Pongolle har flere ganger i det siste snakket om at han fremfor alt ønsker å bli på Anfield i lang tid fremover. Men han har samtidig slått fast at det betinger mer spilletid enn han har blitt til del så langt denne sesongen.

Benitez avslører i dag at han vil snakke med den unge spissen i løpet av denne måneden, for å finne en ordning som kan passe begge parter.

- Vi må ta en avgjørelse som er bra for han og for klubben. Jeg vil snakke med han om situasjonen, og analysere den sammen med han. Så får vi ta en avgjørelse på hva som er beste løsningen ut fra den analysen, sier Benitez.

- Noen ganger har unge spillere bedre nytte av å spille regelmessig, men dersom vi fortsetter å vinne kamper og når langt i FA-cupen og Champions League vil vi spille flere kamper og ergo trenge flere spillere.

- Fra mitt synspunkt er det viktig at Florent jobber virkelig hardt. I uken før Luton-kampen var jeg veldig godt fornøyd med innsatsen hans på trening, og jeg visste at han var klar for å spille. Han er en spiller som gir oss andre muligheter, noe han beviste i helgen, avslutter Benitez.