Rafa kritisk til FA

Benítez synes det er feil å tiltale Liverpool og Jerzy Dudek. Manageren har tillit til David Martin. Boca Juniors ønsker å møte Liverpool. Går mot FA-cupfinale på Wembley.

Rafael Benítez reagerte med sinne da det i går ble kjent at Liverpool og Jerzy Dudek har blitt anklaget av det engelske fotballforbundet etter forrige ukes reservelagskamp mot Everton. Både Liverpool og Everton har blitt tiltalt for ikke å ha klart å kontrollere sine spillere, mens Dudek anklages for upassende oppførsel.
- Det er en sprø situasjon, uttaler Benítez. - Jeg har sett på video, og jeg er forbløffet over taklingen han ble utsatt for.

- Noen ganger kan en forstå reaksjonen til spillerne dine når de mister besinnelsen. Jeg vet at FA har regler, men noen ganger må de analysere hvorfor ting skjer. Keeperne trenger å bli beskyttet ellers får vi flere lignende situasjoner som Petr Cech ble utsatt for.

- I den kampen finnes to taklinger på våre to keepere, Jerzy Dudek og David Martin. De var begge helt ville.

Benítez har tillit til Martin
Med Scott Carson og Chris Kirkland utlånt, blir David Martin Liverpools andremålvakt når Jerzy Dudek må ut i karantene.
- Vi har tro på Martin. Han er en god, ung keeper som spiller bra for reservelaget. Jeg har ingen problemer med å ha ham på benken.

Boca Juniors ønsker å møte Liverpool
Sevilla, vinner av UEFA Super Cup, og Boca Juniors, vinner av Recopa Sudamericana, har bestemt at deres møte i Intercontinental Cup skal spilles 21.desember i Madrid. Argentinske Boca ønsker å gjenoppta forhandlinger med Liverpool om å finne en dato for å få avviklet fjorårets utgave som ennå ikke har blitt spilt.
- Vi ønsker å starte samtaler med Liverpool for å spille kampen for 2005. Så hvis de aksepterer dette og vi kan finne en dato, så kan vi kanskje benytte oss av turen til Spania og også spille mot Liverpool, sier Boca Juniors visepresident Pedro Pompilio.
Liverpool har som kjent et svært tett kampprogram og det er svært tvilsomt om en slik kamp vil kunne finne
sted. Tidligere ble Intercontinental Cup spilt mellom vinneren av Champions League og vinneren av Copa Libertadores.

Wembley trolig klar til FA-cupfinalen
Det engelske fotballforbundet (FA) og Wembley National Stadium Limited har nå kommet til enighet med bygningsentreprenørfirmaet Multiplex om betalingen av nye Wembley Stadium. Dermed ligger det an til at det nye stadionanlegget kan åpnes neste år. FA er imidlertid ikke klar til å si at FA-cupfinalen 2007 kommer til å bli spilt på Wembley. FA ønsker ingen gjentagelse av fjorårets fiasko da cupfinalen måtte flyttes til Cardiff grunnet flere forsinkelser. Etter det BBC Sport erfarer vil finalen i 2007 mest sannsynlig finne sted på Wembley.