Rafa leter etter en høyreving

Rafael Benítez håper fortsatt å signere en ny høyreving foran den nye sesongen. Mark ”Speedy” Gonzalez debut utsatt. Liverpool i nye Europa-bortetrøyer mot Wrexham.

Klubbens søken etter en ny høreving har ikke vært noen enkel operasjon.

- Alle vet at vi leter etter en høyreving, og at vi snakker med forskjellige spillere. Problemet er at klubbene vet vi trenger en, så de skrur opp prisen. Kanskje gjør det at vi må vente. Jeg tror vi vil få tak i spilleren snart, men det er viktig å finne den rette.

- Kanskje vil vi også signere enda en angriper dersom det rette alternativet viser seg tilgjengelig.

Gonzalez debut utsatt
Mange hadde håp om å få se Mark Gonzalez i den røde trøyen mot Wrexham, etter det som har vært en usedvanlig lang ventetid. På grunn av det som skal være en mindre kneskade, må debuten utsettes.

- Mark har trent ordentlig bra og jeg har latt meg imponere. Han har scoret mange mål, med sin venstre fot, sin høyre – og med hodet. Så, uheldigvis, følte han noe i kneet, forteller Benítez.

- Det er ikke noe alvorlig, men han vil ikke spille mot Wrexham. Han vil spille mot Crewe neste lørdag.

Dresser seg opp mot Wrexham
De som slipper til i morgendagens treningskamp mot Wrexham, vil entre banen i de nye bortedraktene Liverpool skal bruke i Europa. Disse draktene vil offentliggjøres på lfc.tv 7. september, men man kan forhåndsbestille allerede fra 24. juli.

Supporterklubben vil i den sammenheng advare mot diverse nettbutikker som allerede nå hevder å ha de nye draktene til salgs. Den siste tiden har utallige versjoner dukket opp hos forskjellige mer eller mindre useriøse forhandlere. Slik kan det lønne seg å ha is i magen og vente til lfc.tv offentliggjør den nye hjemmedrakten 10. august.