Rafa møtte DIC

Liverpools manager har snakket med daglig leder for Dubai International Capital. Stephen Warnock fyller også år.

Neppe mer transferpenger i januar
Slik det har kommet frem de siste dagene vil ikke DIC legge fram et tilbud på å kjøpe eller investere i LFC før ut på, og Rafael Benitez kan heller ikke forvente et større transferbudsjett i det neste overgangsvinduet i januar.  Lucas Neill synes nære en overgang fra Blackburn, og utover det kan det være at Benitez vil nøye seg med å sikre underskriften til et par unge spillere.  Til Liverpool Echo sier imidlertid Rafa at han har snakket med den daglige lederen i DIC, Sameer Al Ansari, og både manager og supportere vil nok drømme om et større sjekkhefte til sommeren.

- Jeg har snakket med folkene, sier Rafa om møtet med bl.a. Al Ansari.  – Det var et fint møte, men vi snakket ikke detaljert om en overtakelse.

- De har gjort det klart at de ønsker å gjøre det rette for Liverpool og at det ikke er snakk om en kortsiktig løsning.  Tanken er å sørge for at Liverpool blir en suksess i det lange løp.


Rundt år for Warnock
Det er ikke bare Daniel Agger som kan blåse ut lysene på bløtkaka i dag.  Stephen Warnock har også bursdag og fyller 25 år.  Vi stiller også igjen i køen med gratulanter.