Rafa og Wenger misfornøyd med avlysning

Både Rafa Benítez og Arsene Wenger var misfornøyde med at kveldens kvartfinale i ligacupen ble avlyst.

Både Benítez og Wenger mente at kveldens kamp burde vært spilt, men dessverre var ikke dommer Martin Atkinson enig i det og avlyste kampen.

Benitez mener kampen burde blitt spilt som planlagt, og liker dårlig at dette vil føre til et veldig tett kampprogram for Liverpool.

- Etter min og Wengers mening var det mulig å spille denne kampen. Vi må respektere dommerens avgjørelse, men er ikke enige i den. I disse forholdene kunne vi ha spilt kampen. Dommeren sa til oss at han hadde problemer med å se over hele banen og at det kunne bli vanskelig for hans assistenter, sier Rafa.

- Mange fans hadde gledet seg til denne kampen, og det er vanskelig å forklare hvorfor den ble avlyst. Vi har problemer nå, siden vi også har trekt Arsenal i FA cupen, når skal vi spille denne kampen? Kanskje vi kan spille for begge cupene i en kamp, avslutter Rafa spøkefullt.

Arsenal-sjef Arsene Wenger var også misfornøyd med avgjørelsen.

- Jeg er skuffet fordi vi ønsket å spille kampen, og det samme gjorde Liverpool. Dessverre kunne vi ikke påvirke dommerens avgjørelse selv om vi prøvde, avsluttet Wenger.