Rafa ønsker å vinne ligacupen

Rafael Benitez har som målsetting at Liverpool skal gå til topps også i ligacupen. Derfor akter han å stille et sterkt lag mot Reading i morgen kveld, i håp om at det vil gi avansement.

Etter tapet for Manchester United på søndag bedyrer nå Rafael Benitez at han vil sende et sterkt mannskap på banen i ligacupen mot Reading i morgen. Dette selv om ligacupkampen kommer i en periode hvor Liverpool spiller to kamper hver uke.

Benitez kommer utvilsomt til å hvile noen av sine mest erfarne spillere, men manageren insisterer likevel på at han vil ta ut et lag med sikte på å avansere til neste runde.

- Jeg tror vi må prøve å fokusere på hver turnering for seg, og se på alle turneringer som en mulighet til å vinne noe. Det er vår målsetting å vinne ligacupen også, uttaler spanjolen til liverpoolfc.tv.

- Ligacupen har vært en god turnering for oss. Vi var i finalen for to år siden, og vi ønsker å vinne den også i år. Unge spillere kan være en mulighet til kampen mot Reading, men vi har også noen seniorspillere som ikke har spilt så mange kamper i det siste, og vi vil se om vi ikke kan involvere dem. Tanken er å benytte et veldig sterkt mannskap, om det viser seg å være mulig, avslutter han noe kryptisk.